Disclaimer

De informatie die op de VerdienFormule.nl wordt vermeld is geen financieel advies. Puur als informatieve content. Als je besluit om ergens geld in te stoppen, doe dan altijd goed zelf je onderzoek. Mocht je willen starten met beleggen, lees je dan goed in, en weet dat je je geld kan verliezen.

Algemeen

De auteurs die schrijven voor Dé VerdienFormule zijn geen professioneel adviseurs en accepteren dan ook geen verantwoordelijkheid voor enige schade geleden door opvolgen van advies of navolgen van informatie op deze site. De informatie op deze site is slechts bedoeld als informatief en educatief. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.

De auteurs hier kunnen en mogen geen persoonlijk financieel advies geven en geen enkele uitlating op deze site is als persoonlijk financieel advies bedoeld. Ook via eventueel mailcontact kan en mag VerdienFormule geen antwoord geven op vragen over financiële producten.

De informatie op deze site vormt geen openbaar bod of een verzoek om effecten of financiële instrumenten aan te schaffen. Beleggen kan leiden tot verlies. Een eventueel beleggingsbesluit betreffende financiële instrumenten moet gebaseerd zijn op individueel, professioneel advies en een prospectus gepubliceerd door een bevoegde instantie. De opstelling van teksten doet VerdienFormule niet als een beleggingsadviseur of vanwege een of andere wettelijke verplichting. De informatie is verstrekt met de nodige zorg en aandacht, maar VerdienFormule is niet aansprakelijk voor de juistheid en/of volledigheid van de teksten en economische informatie, wisselkoersen of algemene marktgegevens. Deze informatie en mening is representatief voor de tijd van publicatie en projecteert geen toekomstige voorspelling. Check altijd de website van een eventueel vermelde aanbieder voor de meest actuele informatie.

Partner Relaties

Deze site kan een vergoeding krijgen wanneer je via een link op deze site overgaat tot aanschaf van of gebruik gaat maken van sommige producten of diensten genoemd op deze site. Dit kost voor de gebruiker niets extra en is een volledig optionele manier om de auteurs van deze blog te steunen. Dit zijn producten of diensten waar VerdienFormule kritisch onderzoek naar heeft gedaan en volledig achter staat en die dan ook worden aangeraden met het idee deze ook voor eigen gebruik te hanteren.

Reacties

Reacties kunnen ten alle tijden zonder verdere aankondiging en uitleg niet geplaatst, gemodereerd of verwijderd worden na beoordeling van VerdienFormule. Hierover is geen correspondentie of discussie mogelijk. Indien een reactie geplaatst wordt, is de bezoeker hiermee akkoord.