Vastgoed Academy Beleggen

De Vastgoed Academy Review

Beleggen in vastgoed? Martijn van den Berg gaat je precies uitleggen hoe je dit doet met een lage investering, laag risico en hoge return!

Het is een resultaatgerichte cursus welke je echt een nieuwe manier van denken leert. Martijn wordt je mentor en hij leert je alles over het investeren in vastgoed!

Het beleggen van je geld in panden is vaak niet zo zeer een “Get Rich Quick” Methode maar wordt door Martijn zelf gezien als een Get Rich Certain methode!

Snel meer informatie, kijk dan eens hier.

Wie is Martijn van den Berg?

Martijn van den Berg is een investeerder op het gebied van vastgoed met een focus op geld voor hem laten werken. Zo koopt hij vastgoedobjecten op om een passief inkomen te generen en vrijheid te krijgen.

Dit geeft hem de ruimte ook aan anderen te leren zo’n leven op te bouwen! Zo kan je altijd doen wat je leuk vindt, zonder dat je inlevert op vrijheid of inkomen. Bij de Vastgoed Academy die hij heeft opgezet, leer je onder andere ook hoe je zonder veel geld kan investeren.

Martijn is dus een vastgoedmagnaat maar ook een mentor en coach voor zijn studenten. Hij leert je al z’n trucjes omdat hij dit gewoon erg gaaf vindt om te doen. Dit maakt hemzelf en z’n cursus enorm eerlijk en betrouwbaar.

Geld Verdienen met Investeren in Vastgoed

Als jij een (klein of groot) vermogen hebt waar je tijdelijk niet bij hoeft, kan je dit voor je aan het werk zetten om meer geld voor je te creëren! Eigenlijk ben je dus op zoek naar een rente of rendement op een deel van je vermogen.

Een veel bekende optie is beleggen maar dit brengt nog enig risico met zich mee wat het hoogdrempeliger maakt. Met de juiste kennis kiezen veel mensen echter voor investeren in vastgoed om zo hier met laag risico toch vermogen op te bouwen.

Onroerend goed heeft namelijk verschillende voordelen en brengt inkomsten met zich mee zoals het verhuren van je kamers in het huis of het gehele pand. Er zijn verschillende manieren om dit te financieren, mede afhankelijk van je doel met het pand.

Een andere manier van winst behalen uit vastgoed is aan de hand van waardestijging van de huizenmarkt, waarbij de marktwaarde van je aangekochte huis simpelweg hoger wordt. Beleggen in vastgoed is hierbij dus vaak een lange termijnsdoel met de zekerheid van harde activa, want dit blijft altijd wel iets waard!

Over De Vastgoed Academy

Dit allemaal kan je leren in de Vastgoed Academy van Martijn van den Berg! Je leert hierin via 12 modules hoe je jouw kennis vergroot en je imperium uitbreidt.

Vastgoed Expert worden Academy
Inzicht krijgen in de Vastgoed Markt, voor iedereen!

Je gaat aan de gang met een bewezen systeem wat door Martijn zelf al veel goeds heeft gedaan. Zo leer je nieuwe methodieken voor het genereren van meer geld en maak je kennis met een nieuwe manier van denken ten opzichte van zowel geld als vastgoed.

De Academy focust zich op verschillende belangrijke onderdelen om succes te behalen met investeren in onroerend goed en ondersteunt zowel mindset als echt harde skills. Zo ga je gewoon kansen maken voor jezelf en jouw eerste vastgoedobject aankopen binnen een paar weken!

Bekijk hieronder meer over de inhoud van het mentorschap binnen de Vastgoed Academy.

Huidige Startpositie

In de eerste module van de Vastgoed Academy ga je bekijken wat jouw huidige positie is in de wereld van vastgoed. Zo krijg je inzicht in de tools en kennis die je nodig gaat hebben en je verder op weg zullen helpen.

Je maakt een inventarisatie van je startpositie en hoe je er financieel voor staat. Dit laat je dus ook aan jezelf zien waar je komt waar je heen wilt en hoeveel geld je bijvoorbeeld zou kunnen missen, beleggen en sparen.

Jouw Doelen en Droomleven

Hoe ziet jouw droomleven eruit? Wat zijn jouw levensdoelen? Stippel jouw eigen toekomst uit en bekijk hoe het leven van een succesvolle vastgoedbelegger eruit ziet.

Visualiseer jezelf als aankoper van onroerend goed en de verhuur hiervan. Zo weet jij als enige in je cirkel hoe je met zekerheid rijk gaat worden in plaats van alles op korte termijn te willen.

In jouw droomleven laat je honderden vastgoedpanden aan je familie na om hen ook een goed leven te geven! Bouw jouw eigen empire op!

Vervolgens ga je kijken naar hoe de vastgoed markt in elkaar steekt en hoe je op zoek gaat naar kansen. Maar ook leer je hoe je kansen aantrekt en trends herkent in de huizenmarkt.

Dit doe je aan de hand van een analyse van de historie van de Nederlandse vastgoedmarkt en welke trends hierin voorgekomen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de huizenmarkt crash tijdens de financiële crisis van 2008, dit zou nadelig zijn voor je legacy!

Zoekgebieden voor Investeren in Vastgoed

Onroerend goed kan je overal in Nederland aankopen? Pas op welke gebieden je uitkiest! Martijn van den Berg leert je hoe je goede zoekgebieden kan spotten en wat hier de eisen van zijn.

Zo geeft hij je een perfecte uitleg waarom je wel of niet in een bepaalde stad op zoek zou gaan naar een beleggingspand en aan welke factoren dit ligt. Sommige steden bieden bijvoorbeeld niet de juiste omgeving voor zo’n investering.

Off-Market Deals

Eerst vastgoed beleggingspand aangekocht
De eerste aankoop van je beleggingspand!

Dit brengt ons bij de volgende module, namelijk off-market deals. Dit zijn deals die buiten de officiële markt om gaan. Eigenlijk houdt dat in dat deze nooit voor het publiek zullen verschijnen op sites als Funda.

Off-market deals gaan dus via via en dit verloopt vaak binnen je netwerk of handige connecties. Het grootste voordeel hiervan is eigenlijk dat het pand niet omhoog wordt geboden waardoor je het voor een veel lagere prijs kan opkopen!

Rendement van Panden berekenen

Wat is nu echter eigenlijk een goed pand om te kopen? Dat heeft alleen maar met rendement te maken!

Het rendement op jouw pand bestaat uit verschillende factoren waaronder huurinkomsten in verschil met uitgaven als elektriciteit, gas en hypotheek. Dit rendement is uiteraard op basis van een langere periode en zo krijg je aangeleerd hoe je dit rendement berekent afhankelijk van het aantal jaren.

Op deze manier leer je in de Vastgoed Academy of het een deal of no-deal is.

Onderhandelen, Bieden & Kopen

Deze deal wil je uiteraard zo scherp mogelijk krijgen om je belegging zo laag mogelijk te hebben om het rendement te doen stijgen. Zo leer je nog meer hard skills zoals onderhandelen met de makelaar om de prijs omlaag te drijven.

Ook krijg je les in het begrijpen van de verkoper van het pand om zo de psychologie van mensen te begrijpen en hierop in te spelen. Dit geeft aan hoe hoog je zou moeten bieden en wat een redelijke prijs zou zijn om het object te kopen.

Een overlappend onderdeel van deze module is het laten taxeren van vastgoed, wat ook een investering is die je er vrijwel direct uit haalt.

Vastgoed Creatief Financieren

Vastgoed kopen zonder geld, kan dat? In theorie wel! Creatief financieren heeft alles te maken met jouw verkooptechnieken om mensen over te halen bij je investering aan boord te springen.

Je wilt uiteraard met een zo’n laag mogelijke tot geen investering een pand aankopen om eigenlijk direct winst te krijgen. Zo zijn er veel manier om onroerend goed te gaan financieren aan de hand van investeerders maar ook interessante plannen van aanpak voor het beleggen.

Martijn van den Berg zal je dus ook vertellen wat zijn ervaringen zijn met (creatief) financieren en wat hij wel of niet zou aanraden. Zeker de investering in de cursus waard!

Extra Materiaal

Vastgoed academy e-book
Download direct alle stappen in het e-Book!

De voorgaande modules geven je de basis voor het investeren in vastgoed maar er zijn verder nog vele onderdelen om rekening mee te houden. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan wet- en regelgeving met betrekking tot investeren in panden en de belastingen hierop.

Daarnaast wil je je nét genoeg bezig houden met de bestaande risico’s maar bijvoorbeeld ook andere zaken zoals het opzetten van een team en netwerken. Bekijk hieronder een stel andere bonussen van de Vastgoed Academy.

Waarde toevoegen

Allereerst wil je goed nagaan waarom je eigenlijk geld kan verdienen met het investeren in huizen. Dit heeft met name te maken met het feit dat je waarde toevoegt aan de huizenmarkt.

Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat mensen de mogelijkheid krijgen om te huren en zij zelf met een lage maandprijs kunnen wonen. Dit doel wil je altijd blijven nastreven om jezelf te herinneren dat je het niet alleen voor jezelf, maar ook vooral voor anderen doet.

Vastgoedbeheer inschakelen

Om jouw panden netwerk uiteindelijk geheel passief te maken, kan je eraan denken vastgoedbeheer in te schakelen. Dit zal ervoor zorgen dat je helemaal niks meer zelf hoeft te doen, maar wel nog de inkomsten binnenhaalt.

Martijn laat je precies zien hoe hij dit heeft gedaan en zijn passieve inkomen heeft bereikt. Zo kan jij je bezig gaan houden met het toevoegen van waarde middels verbouwingen of verhuurregels.

Winnaarsmindset

Een volgende stap leert je de mindset van echte winnaars en het verschil tussen succesvolle en onsuccesvolle mensen. Dit geeft je de moed te beginnen en later zelfs op te schalen naar 10, 20 of zelfs 100 panden.

Jouw mindset bepaalt jouw succes en hoe jij omgaat met risico’s, stress en problemen. Ook leer je in deze omgeving welke fouten Martijn zelf heeft gemaakt, hoe je hiermee om zou gaan maar ook hoe je deze kan vermijden in de toekomst.

Belastingen met Beleggingspanden

Dit is een interessante module gezien het feit dat je ingaat op harde theorie en specifieke kennis qua Nederlandse belastingwetten. Deze regelgeving gaat over het verschil tussen belasting box1 & box3 en wat dit betekent voor de inkomsten- en vermogensbelasting die je zal betalen.

Daarnaast krijg je een inzicht in hoe je het beste panden kan aankopen en of je dit zakelijk of particulier zou moeten doen. De verschillende mogelijkheden zijn bijvoorbeeld om vastgoed via jezelf als persoon te kopen of via je BV, wat een verschil geeft in de belastingvoordelen.

Conclusie Vastgoed Academy

Over het algemeen is de Vastgoed Academy van Martijn van den Berg dus een enorm uitgebreide en diepgaande cursus met vele succesverhalen.

Je leert een heel brede vaardigheid via middelen als de kennisbank, wekelijke groepscoaching, de community en verschillende meetups. Ook leer je dus handige tools gebruiken als de cashflow calculator en de hefboom roadmap om zou jouw kennis echt toe te gaan passen op de huidige huizenmarkt.

Voordelen

 • 20-uur Video Cursus
 • Online wekelijkse coaching
 • Uitgebreide toepasbare kennis
 • Alle tools en middelen voor succes
 • € 10.000+ aan bonus materiaal

Nadelen

 • Erg specifiek model
 • Lastig te schalen
 • Hoge investering nodig vaak
 • Niet iedereen in de community even toegewijd

De Academy is zeker de investering waard en deze zal je ook snel terug verdienen!

Claim nu jouw korting via Dé Verdien Formule:

Dé Vastgoed Academy met Korting!

Aanbieding: Originele prijs is € 1897,-

 • Een Uitgebreid en specifiek stappenplan
 • Voor Mensen die in korte tijd veel panden willen bezitten
 • 24/7 support van vastgoed experts
 • Oneindig veel bonussen en like-minded members
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like