smmb-masterclass-boyd-hoek

SMMB Masterclass Review

Boyd Hoek belooft het! Het opbouwen van een succesvol Social Media Marketing Bureau (SMMB) binnen enkele maanden. Deze vervolgens uitbouwen met meerdere klanten en uiteraard een hogere omzet!

Hij heeft zelf een unieke jeugd gehad en vele dingen geprobeerd, maar Boyd probeert nu anderen te helpen hun eigen pad te vinden. Zo kan nu iedereen leren via de SMMB Masterclass hoe je ads draait voor bedrijven en hiermee betaald krijgt! Lees hieronder de review over de cursus van Boyd Hoek.

Wat is Social Media Marketing?

Social Media Marketing is eigenlijk leven in geblazen toen social media ook erg opkomend was. Het marketing gedeelte ervan houdt in dat je tegen betaling advertenties kan draaien op social media platformen als Facebook en Instagram.

Het is een zeer specialistische skill en het uitlezen van de data van je marketing strategieën vergt ook veel tijd en geld, daarom kiezen bedrijven vaak voor het uitbesteden van hun marketing activiteiten. Ze betalen hier nog wel eens hoge prijzen voor!

Social Media Marketing wordt veelal gebruikt voor de promotie van producten of diensten aan specifieke doelgroepen. Hierna kan na het gebruik van digital marketing de gebruiker z’n conversie, voortgang en betrokkenheid met een bepaalde advertentie gemeten worden.

Ook leren hoe je aan de slag gaat met je nieuwe skill social media marketing?

Achtergrond en betrouwbaarheid Boyd Hoek

Die online masterclass is een kosteloze training die wordt gegeven door Boyd Hoek, een zogenaamde internetguru die z’n geld heeft gemaakt met een eigen Social Media Marketing Agency. Verder is hij nu actief met het leren van deze skills aan iedereen die hier interesse in heeft.

Daardoor kan iedereen die genoeg inzet toont, helemaal financieel onafhankelijk worden met behulp van de cursus van Boyd en social media marketing vaardigheden.

Maar is Hoek wel echt betrouwbaar? Of is het toch zo’n neppe guru?

Het is toch zeker waar dat Boyd al op jonge leeftijd z’n dromen achterna ging. Na enkele problemen in z’n jeugd en schoolleven heeft hij verantwoordelijkheid genomen voor z’n leven en is vol gegaan voor een nieuw verdienmodel: SMMA.

Hij is dan ook echt eerst gegaan voor z’n eigen bedrijf en heeft hiermee een zeer geloofwaardige omzet mee behaald. Mensen betaalden hem reële maar hoge bedragen voor het opzetten van social media campagnes en dit heeft hij snel uitgebouwd naar een groter netwerk van betalende klanten.

Altijd met als doel financiële vrijheid achterna te streven, en dat kan jij ook!

Je kan er dan ook echt op vertrouwen dat Boyd goede bedoelingen heeft en zichzelf ook heeft bewezen binnen de wereld van SMMB.

Doelgroep van de SMMB Masterclass

Maar voor wie is deze SMMB Masterclass nou het meest geschikt?

Allereerst, voor wie is deze Masterclass zéker niet geschikt? Dat is namelijk voor mensen die geloven rijk te worden zonder moeite te doen. Je gaat zeker nooit snel rijk worden en je zal altijd veel tijd, geld en moeite moeten investeren.

Zowel de VerdienFormule als Boyd zelf willen je beiden goed op weg helpen, maar je zal zelf het verschil moeten maken als je echt iets wilt bereiken! Toch is SMMB na het leren van de vaardigheid van het adverteren zelf, echt wel één van de snellere manieren om snel veel geld te verdienen.

De SMMA cursus is dus voor mensen die social media écht begrijpen of willen begrijpen en hiermee ook anderen willen helpen. De doelgroep zal dus vooral jongeren zijn en dus helpen vaak bedrijven met wat oudere mensen. De investering zelf zal je zo terugverdienen als je er echt tijd in steekt en echt actief met de cursus aan de slag gaat!

Over de SMMB Masterclass Cursus

De SMMB Cursus van Hoek beschikt over zeven modules en één blok extra met opnames van de coaching calls. Verder is er nog een bonus sectie als module.

Het doel van de Masterclass bestaat uit verschillende leerwegen. Zo ga je uiteraard leren hoe je een social media campagne draait, en zal je vervolgens aan de slag gaan met het benaderen van potentiële klanten.

Voor de meeste ondernemers lukt het vaak snel om vaardigheden als online marketing te leren en hebben ze dit in de kortste tijd onder de knie. Waar de echte uitdaging zit is in het verkopen van jouw eigen dienst en het aansluiten van bedrijven bij jouw marketing bureau.

Gelukkig heeft Boyd dit al precies zo een keer gedaan en zal hij je hier ook in begeleiden! Verder zal je de juiste scripts ontvangen voor het ‘cold calling’ van prospects en het sluiten van deals.

Wat ga je precies leren?

Om concreet in te gaan op de gegeven stof in de SMMB Masterclass, zal je informatie krijgen over onderstaande zeven onderwerpen.

Hierin leer je dus precies hoe je als beginnende ondernemer een start maakt binnen digitale marketing, en hoe je jouw skills zal uitbreiden. In de praktijk zal je dan leren te adverteren op kanalen als Facebook en Instagram, maar ook leer je hoe je een sales funnel opzet voor klanten of lead magnet ontwikkelt. Deze skill zal uiteindelijk je uithangbord worden voor bedrijven en waar je op verkoopt, dit levert jouw klant nieuwe leads op.

Het binnenhalen van klanten is echter een lastige zaak en daarom zal je precies leren hoe Boyd dit heeft aangepakt. Hij neemt je mee in een klantengesprek en hoe je een koude klant warm maakt. Je krijgt hier zowel email scripts als telefoon sales scripts voor.

Als laatste word je uitgelegd hoe je jouw bedrijf gaat opschalen en jouw Social Media Marketing Bureau helemaal passief maakt. Zo ga je steeds minder werken, maar toch meer online geld verdienen. Wel zo lekker tijdens het reizen!

Week 1: Fundering leggen

De eerste week van zes weken zal een introductie bevatten over het nieuwe businessmodel wat onderdeel wordt van jouw leven. Je zal meer info krijgen over de markt en hoe jij hierin een eigen draai kan vinden.

Hoewel veel cursussen verder ook een groot deel aan mindset besteden, houdt Boyd dit binnen de perken en is fan van zelfontwikkeling in echt je eigen tijd. Hiermee kan je denken aan boeken, online video’s en externe cursussen die hier echt dieper op in gaan.

Verder zijn hier dus cursussen helemaal aan toegewijd en zal dit zeker geen rare stap zijn voor menig ondernemer! Toch nog even kijken of een Social Media Marketing Business wel echt wat voor jou is? →

Week 2: Resultaten behalen

De tweede week van de cursus zal eigenlijk direct gaan over wat het nou voor jou betekent wanneer je echt resultaat behaalt.

Dit zal ook gaan over het opzetten van advertentie campagnes en sales funnels. Verder ga je kijken naar hoe je bepaalde taken direct kan automatiseren. In de Masterclass ga je dan dus zien hoe je lokale bedrijven verder helpt en hoe je voor zeer specifieke niches zoals horeca, tandartsen of sportscholen de marketing runt.

Specifiek leer je dus over het algoritme van Facebook Ads, het sales proces en de opzet ofwel basis van je bedrijf.

Week 3: Eerste klanten aan boord

Na één van de zwaarste modules qua stof en tijdsinvestering, ga je in de derde week leren hoe je van jouw bedrijf ook écht een bedrijf maakt.

Dit zal dus inhouden hoe je klanten aan boord trekt en jouw potentie de huidige markt in brengt. Maar ook bijvoorbeeld wat het betekent voor klanten wanneer jij hun marketing uit handen neemt.

Dit is een wat kortere week en het bereidt je met name voor op de lastigste taak binnen een SMM Bureau: B2B (business-to-business) verkopen van je dienst.

Week 4: Sales

Want hoe ga jij ineens sales maken en écht koude klanten bij je bedrijf binnen halen?

Dit onderdeel is vooral doorzettingsvermogen en wilskracht. Het is moeilijk en uitdagend om keer op keer afgewezen te worden. Maar leer hiervan, en wees vooral bewust van het licht aan het eind van de tunnel waarin je toch echt meerdere klanten binnen trekt.

Gelukkig geeft Boyd je uitgebreide sales scripts om te oefenen en duidelijke methodes om meetings te krijgen met klanten. Ook leer je hoe je simpel leads genereert via Facebook en LinkedIn.

Als het allemaal niet meezit en je wilt weten hoe dit in z’n werking gaat, heeft Boyd een paar van zijn eigen sales calls ook online gezet als leermateriaal. Zo zal je dan precies een inzicht krijgen in het ontwikkelen van vertrouwen, connectie en inspiratie tussen de klant en jou zelf.

Week 5: Systemen en Processen

Daar staan we dan! Met een Social Media Marketing Bureau én een aantal klanten!

Nu is het een kwestie van jouw dienst inzetten voor je klanten en leren hoe je hen tevreden houdt en je resultaten blijft behalen. Dan kan je vervolgens in week 5 jouw bedrijf gaan optimaliseren, je agency naar het volgende niveau tillen.

Na de eerste weken zal dit ook voor jou als een goede volgende stap voelen en ga je eigenlijk al direct aan de slag met het automatiseren van je bedrijf. Dit is een basis van je passieve inkomen, zo ga je aan de gang met automatisch facturen versturen en nieuwe klanten laat onboarden.

Je bent namelijk altijd bezig met het binnenhalen van nieuwe klanten en hopelijk een stuk minder met het uitzwaaien van huidige klanten. Je wilt dus weten hoe je jouw klanten tevreden houdt maar ook je business continu uitbreiden.

Dit verloopt in combinatie met een persoonlijke connectie krijgen met je klant en hen ook vaste klant maken of zelfs meer geld gaan vragen voor dezelfde dienst.

Week 6: Passief maken & Opschalen

De vorige week zal een basis zijn voor het passief maken van jouw Marketing Agency. Hiermee ga je nu verder met onder andere het opschalen.

Deze twee doelen komen eigenlijk samen uit één bron, je krijgt namelijk lessen over het inhuren van freelancers voor jouw bedrijf die belangrijke taken uit jouw handen nemen. Je bedrijf zal dan gerund worden door externe inzet.

Uiteindelijk is dit een doel waar de meeste online ondernemers naar streven! Echt een mijlpaal binnen het online geld verdienen.

Week 7: Bonus materiaal

Eigenlijk hoort bij deze week, en alle voorgaande weken, ook de module met opnames van de coaching calls. Hierin staat namelijk de extra stof die mensen tijdens de coaching calls hebben aangevraagd, deze kan je dus gelukkig altijd terug kijken mocht je een gesprek gemist hebben.

Verder bestaat de bonus sectie uit bijlagen als informatie voor het inschrijven van je bedrijf maar ook de hiervoor genoemde sales scripts om je eerste klanten te krijgen. De rest van de bijlagen zijn als volgt:

 • PDF met de enige vier dingen die tellen bij SMMA
 • Hoe inschrijven bij KvK & Ondernemersloket
 • Dé twee belangrijkste punten bij Facebook Ads
 • Hoe moet je plannen en doelen stellen
 • Instructiebladen voor:
  • Facebook Business Profiel
  • LinkedIn Business Profiel
  • Facebook & LinkedIn klanten outreach
  • Eerste on-boarding gesprek
  • Incasso’s instellen & factureren
 • Do’s & Don’t’s van cold calling
 • Aanbieden van proefperiodes
 • Markt onderzoek doen

Echter zal de cursus voortdurend geupdate en geoptimaliseerd worden, net zoals jouw eigen social media advertenties! Zo ben je altijd in lijn met de laatste updates binnen Facebook en de online marketing wereld.

Online Geld Verdienen met SMMB

Zoals ook eerder gezegd, is SMMB één van de makkelijkere manieren om online geld te verdienen. Er is niet veel tijd voor nodig, alleen moet je wel echt toegewijd zijn aan je vak.

Het verdienmodel is verder snel te begrijpen en zal het ook goed uit te bouwen en op te schalen zijn. In tegenstelling tot affiliate marketing en dropshipping zal je dus ook een stuk sneller resultaat zien van je moeite.

Business Uitbesteden & Automatiseren

Vergelijkbaar met week 5 en 6 van de cursus wil je gaan kijken hoe je jouw Marketing Bureau een stapje verder brengt door middel van het automatiseren van je bedrijf.

Veel ondernemers streven daarom naar het automatiseren van hun taken zoals de marketing zelf, maar ook belangrijke onderdelen als de administratie en opschalen. Daarom kan je dus externe freelancers inhuren die bijvoorbeeld een bepaalde functie innemen en sales funnels maken, of advertenties draaien of nieuwe klanten binnenhalen.

Gratis Webinar Training voor starters

Om het aanbod onweerstaanbaar te maken hebben we een gratis masterclass in de aanbieding.

Dit is met name voor mensen die meer willen leren over het verdienmodel en kijken wat er écht voor nodig is een SMMB te runnen. Verder krijg je een beetje inzicht in de inhoud van de cursus.

Kan nooit kwaad een kijkje te nemen!

Conclusie SMMB Cursus Boyd Hoek

De SMMB Masterclass van Boyd is dus zeker een zeer geavanceerde cursus die echt ingaat op de kneepjes van het vak.

Je leert precies hoe zo’n bureau in elkaar steekt en de masterclass houdt het allemaal dus ook echt relevant. Er is niet veel afleiding om over mindset te gaan, dit moet je echt zelf doen.

Interesse gekregen? Maak nu gebruik van de aanbieding van VerdienFormule:

SMMB Masterclass – Boyd Hoek voor € 997,-

Hieronder hebben we in een kort overzicht de voor- en nadelen beschreven van de SMMB Masterclass en bovenin staat er nog een klein stukje over Hoek zelf om te bepalen of hij wel echt het beste beentje met je voor heeft.

Voordelen

 • Relatief Snel
 • Duidelijk verdienmodel
 • Waardevolle cursus
 • Optie tot digital nomad
 • Kan passief inkomen zijn

Nadelen

 • Kan lastig zijn op te starten
 • Niet eenvoudig klanten binnenhalen
 • Altijd veeleisende B2B bedrijven
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like