Phoenix Landingspagina's Funnels en SEO

Phoenix: Landingspagina’s, Funnels en SEO Review

Een winstgeven website bouwen? Gebruik Phoenix! De Internet Marketing Unie (IMU) heeft weer speciaal voor jou een fantastische online marketing tornado tool ontwikkeld om je bedrijf nóg beter in de markt te zetten.

Gebruik Phoenix om je zoekmachineoptimalisatie (SEO) te verbeteren en perfecte landingspagina’s en funnels te ontwikkelen. Daarnaast kan je ook gaan A/B testen wat het beste werkt op jouw website. Automatiseer je business, online marketing en verbeter de gebruikservaring!

Hieronder lees je mijn review over het gebruik van de Phoenix website bouwer en kom je te weten hoeveel extra klanten en leads je nou echt uit je bezoekers kan halen.

Wat is Phoenix precies?

In het kort is Phoenix gewoon een website software ontwikkeld door de IMU. Het is gemaakt met als doel puur te focussen op de uitkomst van jouw merk en website, in plaats van alle rompslomp daaromheen.

Daardoor zie je dat bedrijven zich kunnen gaan richten op waar Phoenix voor bedoeld is, dus betere SEO, hogere plaatsing in Google en bovenal meer bezoekers converteren naar leads en klanten!

Het is een software die wordt geplaatst op een Content Management Sytem (CMS), in dit geval WordPress, om zo enorm simpel jouw website te gaan indelen. Zo bouw je jouw landingspagina of funnel op vanuit de voorkant, en zie je dus precies wat je maakt!

Wie ontwikkelt Phoenix?

Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach van de IMU

Een kleine hint had je wellicht al meegekregen, maar de Phoenix website bouw software is uiteraard gemaakt door de Internet Marketing Unie. Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach hebben zich vanuit de IMU voor jou ingezet om je te helpen met al jouw technische vraagstukken.

Andere tools vanuit de Online Marketing Tornado die zij hebben ontwikkeld zijn bijvoorbeeld TheHuddle voor community building en e-learning, maar ook Plug&Pay voor betaalpagina’s en je eigen affiliate marketing programma!

Functies Phoenix website

Met een website gemaakt vanuit de IMU is alles dus ingericht met het doel op internet marketing. Je gaat dus echt een website indelen met als grootste focus de marketing en targeting op jouw doelgroep te optimaliseren. Klinkt niet verkeerd, toch?

Dit heeft overigens met vanalles te maken, maar bovenal zijn de functies van Phoenix in te delen in vier tools:

 • Zoekmachine optimalisatie – Hoger plaatsen via SEO
 • Bouwen van effectieve landingspagina’s – Meer klanten uit jouw leads en bezoekers!
 • Gebruik van de beste conversie tools – Funnels, e-mailmarketing en blikvangers
 • Vlekkeloos producten lanceren – Analyses, marketing technieken en tools

Enkele creaties waar je aan kan denken bij het gebruik van een Phoenix website zijn bijvoorbeeld:

Hoger ranken in Google met SEO

Google gaat jouw bedrijfssite meer waarderen aangezien deze nu sneller en overzichtelijker is. Dit is het hoofddoel van deze software en constant worden de nieuwste SEO trends en technieken weer geïmplementeerd in deze website software!

Hiervoor krijg je dus ook een hele hoop handige functies geheel automatisch in jouw website geïntegreerd. Een mooi voorbeeld hiervan is in eerste instantie de Smart Content module, waarbij alle jouw content via een enorm SEO Spinnenweb aan elkaar gelinkt wordt.

Verder krijg je makkelijke te gebruiken functies als turbo snippets, lichtgewicht code, lokale SEO, AMP pagina’s, mobiele functionaliteit, maar ook dus compatibiliteit met de crawl functie van Google!

Phoenix in gebruik

Landingspagina’s maken

Vervolgens wil je als bedrijf dus gaan werken met klanten, maar hoe ga je die nou krijgen? Wellicht krijg je van tijd tot tijd wel een lead binnen maar zie je dat de conversie van bezoeker naar lead al laag is, laat staan van lead naar klant.

Conversiepagina’s gaan je daarbij dus enorm helpen, hiermee filter je alle alleen écht geïnteresseerde leads er direct uit en wordt dit hele systeem dus enorm effectief. Jouw bedrijfssite wordt dan voorzien van een snelle laadtijd, simpele lay-out, handige op maat gemaakte blokken en secties, en alles om jouw bezoekers de aandacht te trekken en converteren!

Conversie van leads optimaliseren

Maar dit is uiteraard nog niet alles, want deze conversie wil je ook nog eens gaan optimaliseren. IMU heeft hiervoor uiteraard ook wat bedacht, en dus conversietechnieken gemaakt met specifieke marketing funnels en slimme pop-ups, ribbons en lead magnets.

Zo maak je jouw bedrijf en de doelgroep ervan enorm specifiek en ga je dus enorm snel nieuwe leads binnenhalen!

Producten voor je bedrijf lanceren

Online ondernemers kunnen met Phoenix gaan focussen op hoe hun product in de markt gezet kan worden door middel van de nieuwste online marketing technieken. Ook heb je toegang tot handige specialistische tools voor jouw marketing data-analyse!

Voor het lanceren van jouw specifieke product krijg je de benodigde templates, content en triggers om je verkopen zo hoog mogelijk te krijgen. Creëer schaarste en zie je verkopen stijgen!

Kosten Phoenix via IMU

Wat mag deze fantastische Phoenix website software dan wel niet kosten?

Al deze functies, technieken, tools en beloftes voor welke prijs? Dat is een goede vraag en daar heeft IMU twee verschillende tarieven voor bedacht, voor de kleine en grote gebruiker.

Phoenix Premium

 • Alle bovenstaande functies
 • 70+ templates
 • Ingebouwde conversie tools
 • Twee licenties voor 2 websites

Jaarabonnement: € 497,-

Phoenix Ultimate

 • Alles uit Premium
 • Smart Content en extra beta tools
 • AMP mobiele Pagina’s
 • Extra exclusieve modules
 • Vijf licenties voor 5 websites!

Jaarabonnement: € 1497,-

Gratis Proberen

En verder: beide abonnement zijn helemaal gratis te proberen met een 2-weekse proefperiode! Dit gaat gepaard met een niet-goed, geld terug garantie en kan je hem na je abonnement gewoon altijd stop zetten. Je kan dus altijd gewoon kijken of Phoenix wat voor je is en aan de hand daarvan bepalen of je ermee door wilt!

Je kan ook ervoor kiezen je huidige WordPress website te exporteren naar Phoenix en al je content dus te behouden in plaats van helemaal opnieuw beginnen!

Aanmelden voor de 14-daagse proefperiode!

Ervaringen met Phoenix

Verder hoor je veel goede verhalen over Phoenix. Ikzelf zie ik ook in dat het een enorm fijne software is, zeker voor mensen die niet veel technische kennis hebben en gewoon puur willen focussen op converteren.

De prijs is inderdaad niet laag, maar als je de tools goed toepast zal je zien dat je die investering er echt makkelijk uithaalt. Je hoort over het algemeen enorme succesverhalen, dus niet één, maar meerdere!

Denk aan mensen die nog enorm veel hebben aan de Phoenix community maar ook gewoon hun bedrijf geautomatiseerd hebben of hun bezoekersaantallen 10X, 50X of zelfs 100X hebben gedaan! In korte tijd, veel resultaat, dat is Phoenix van de IMU.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like