Online Affiliate Marketing

Dropship Academy 3.0 Review

De meer bekende cursussen binnen Nederland is de dropship cursus van Joshua Kaats. Hij neemt je mee in inmiddels de derde versie van zijn Dropship Academy om jou stap voor stap uit te leggen hoe jij online financiële vrijheid bereikt!

Met al zo’n 3.000 cursisten en 50.000 online volgers is Joshua één van de meest succesvolle dropshipping coaches ter wereld! De cursus is tevens gecertificeerd door Shopify zelf.

Meld je nu direct aan via de speciale VerdienFormule aanbieding!

Wie s Joshua Kaats eigenlijk?

Joshua Kaats is een jonge ondernemer die z’n naam heeft gemaakt met het ontdekken en uitbreiden van dropshippen in Nederland. Hij heeft hierbij dus ook de Dropship Academy opgezet en heeft deze inmiddels al twee keer helemaal vernieuwd!

Hij hoopt met zijn ondernemerschap zo veel mogelijk mensen te helpen een succesvolle online onderneming op te zetten en door middel van online geld verdienen helemaal financieel onafhankelijk te worden.

Voor meer informatie over waar hij allemaal mee bezig is kan je een kijkje nemen op de website of zijn Instagram profiel bekijken! Ook biedt Joshua veel gratis content aan op YouTube waarin je ziet of dropshipping ook iets voor jou is.

Is Joshua wel betrouwbaar?

Deze vraag komt uiteraard niet uit het niets, en wordt dan door velen gesteld. Hij is vooral bekend door z’n dropship cursus en hierom zeggen velen dat het een pyramid schema is, omdat hij alleen hier aan zou verdienen.

Hij heeft het echter wel allemaal zelf in realiteit gebracht en dan ook behaald wat hij anderen leert. Er liggen veel internetondernemers onder vuur maar dit is ook omdat je nooit groot kan worden zonder haters onderweg tegen te komen.

Joshua Kaats zelf is in ieder geval helemaal transparant en duidelijk over z’n inkomsten maar ook over wat hij wel en niet kan. Zo zie je ook de fouten die hij zelf heeft gemaakt en deelt met jou hoe je dit omzeilt. Dit maakt hem een heel betrouwbare coach waar je zeker van op kan. Ook maakt dit de investering het zeker waard.

Wat is Dropshipping?

Eigenlijk kennen al enorm veel mensen de term en zal ook jij wel het eerder hebben gehoord. Anders zou je ook niet op zoek zijn naar een eerlijke review van de Dropship Academy.

Dropshippen is eigenlijk het verkopen van producten online vanuit een webshop zonder het desbestreffende product op voorraad te hebben of überhaupt ooit in handen te hebben! Hoe dit kan? Via verscheidenen websites waarbij je de bestelling doorgeeft aan de leverancier en de leverancier rechtstreeks aan de klant levert.

De business laat zich dus voor een webshop die je bijvoorbeeld in Nederland opzet en voor een bepaalde prijs producten verkoopt. Deze prijs ligt een stuk hoger dan de inkoopprijs vanuit productielanden en in ruil hiervoor verleen je betere voorwaarden, klantenservice en consumenten ervaring. Ook is dropshipping een manier om met weinig kapitaal uiteindelijk een echte webshop te beginnen of simpelweg kapitaal te werven.

Voor wie is Dropshipping

Het verdienmodel is bekend vanwege de internationale aandacht die het heeft gekregen, mede omdat je slechts een internetverbinding nodig hebt. Verder kan je overal ter wereld werken. Ook zie je veel online ondernemers bakken met geld verdienen en dit delen over sociale media. Dat wekt natuurlijk interesse, waarschijnlijk ook van jou. Want wie wil nou niet overal ter wereld werken en zijn eigen tijden bepalen?

Toch begint iedereen op hetzelfde punt: helemaal onderaan. Vrijwel alle dropshippers beginnen zonder kapitaal en zonder een echte ondernemers mindset. Dit gebeurt allemaal onderweg, je kan alles doen waar je je gedachten op zet!

Dropshippen is door iedereen te leren, ongeacht leeftijd of achtergrond. Het is niet persé een technische vaardigheid als je het van de juiste persoon leert en hoeft nieteens heel veel tijd te kosten. Wel is het handig meerderjarig te zijn en een bedrijf ingeschreven te hebben bij de KvK, maar dit is ook nog geen eis. Dat kan je gaandeweg namelijk ook nog regelen, als je daadwerkelijk gaat beginnen.

Over de Dropship Academy 3.0

De Dropship Academy 3.0 is de nieuwste versie van de Dropship Academy. Hierin leer je online de nieuwste technieken om zelf ook een succesvolle (dropship) webshop op te zetten.

Door middel van de video’s leer je dit stap voor stap. Je dient het stappenplan zo goed mogelijk te volgen, met een beetje eigen creativiteit, en zo kan je zelf al snel een winkel online hebben staan en je artikelen verkopen.

De DSA 3.0 staat centraal binnen deze online cursus. Maar daarnaast zijn er ook nog vele andere modules waar je toegang tot hebt, om jou dropshipstore nog succesvoller te maken. Denk daarbij aan je administratie, hoe je je klanten kan binden, Facebook Ads en Google Ads Blueprints, emailmarketing, toegang tot de coaching sessies en meer.

Content onderdelen Dropship Academy

Als je toegang hebt tot de Dropship Academy, dan is de belangrijkste content module de Dropship Academy 3.0. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe ook jij een succesvolle online dropship winkel kan beginnen.

De DSA 3.0 is onderverdeeld in verschillende modules, die ik in het volgende stukje graag even met je doorneem. Zo weet je precies wat je kan verwachten.

Introductie

In de introductie word je welkom geheten tot de hechte familie van de Dropship Academy. Hier krijg je meer uitleg over wat je te wachten staat, hoe je aan de slag kan gaan met de video content en hoe je dus je eigen store kan beginnen.

Ook krijg je nog informatie over de groepscoaching, veelgestelde vragen en kan je direct lid worden van de Facebook community waar dagelijks leden actief dingen in vragen. Mocht je dus ergens mee zitten, kan je altijd in de community terecht.

Mindset en Big Picture

Om succesvol te zijn in wat je doet, is het van belang dat je mindset op orde is. Zo ook bij dropshippen. Misschien heb je al wel eens diverse boeken gelezen hierover (denk bijvoorbeeld aan de klassiekers zoals ‘Rich Dad, Poor Dad’ of ‘Think and Grow Rich’). Als je dit nog niet gedaan hebt, geen probleem, daar is deze module immers voor.

Zo wordt er aan je verteld wat het belang is van je mindset en bijvoorbeeld het stellen van doelen. Zo kan je jezelf overtuigen om jezelf steeds maar te blijven ontwikkelen, wat goed zal zijn voor je business.

Ook wordt er hier nog verder ingegaan op hoe je het beste uit de Dropship Academy kan halen.

Product en Niche Research

Waar de eerste twee modules nog een beetje algemeen waren, begin je hier echt met de start van je webshop. Het is namelijk van belang om te weten wat je gaat verkopen. Misschien heb je al een heel goed idee, maar er is een grote kans dat je nog geen idee hebt wat je wilt gaan verkopen.

In een tiental video’s word je meegenomen voor het vinden van je niche (bijvoorbeeld producten voor honden, baby’s of voor de tuin) en specifieke producten binnen die niche. Er worden een aantal opties gegeven om deze te vinden, als ook een uitgebreide PDF met allemaal verschillende niches.

Verder leer je hier meer over het importeren van de producten naar je webshop (zodat bijvoorbeeld ook het voorraadbeheer direct goed staat), het vinden van de juiste domeinnaam, op welke landen je kan focussen (Nederland vs. Internationaal) en hoe je de beste leveranciers voor je product(en) vindt.

Online Marketing 101

In de module ‘Online Marketing 101’ leer je over de basisbeginselen van online marketing. Hierbij komt vooral aan bod hoe je je bezoekers kan overhalen om het product in jouw webshop te kopen. Dit doe je door meer te leren over het consumentengedrag.

In zes verschillende video’s word je meegenomen in communicatie met je klanten, verliesaversie, funnels en diverse andere marketingtermen.

Onweerstaanbaar Aanbod

In deze module krijg je meer te weten over het creëren van een onweerstaanbaar aanbod. Dit leer de door middel van copywriting (het schrijven van de teksten voor je producten), je producten een naam geven en bijvoorbeeld ook de prijs die daarbij hoort.

Winstgevende Webshop

De vierde module die over het maken van je webshop gaat is een van de langere. Hier krijg je 18 verschillende video’s die je helpen om je webshop helemaal op te zetten.

Zo leer je te werken met het webshopsysteem. Zo kan je collecties aanmaken voor je producten, de standaardpagina’s voor een webshop (denk daarbij aan de algemene voorwaarden en de levering en retour pagina’s).

Ook maak je verder het design van je webshop helemaal op order en leer je door diverse trucs te implementeren je bezoekers nog sneller te overtuigen om je producten te kopen. Denk bijvoorbeeld aan een reviewsysteem of kleine pop-up als iemand de pagina dreigt te verlaten.

Systemen en Automatisering

Deze module gaat meer in op de systemen die je gaat gebruiken en hoe je diverse opties kan automatiseren.

Zo krijg je een stappenplan om een zakelijk mailadres aan te maken, je checkout van je webshop in te stellen en om bijvoorbeeld de shipping mogelijkheden aan te maken.

In het begin kan en wil je waarschijnlijk veel dingen zelf doen. Uiteindelijk, als je wat meer producten verkoopt, heeft het geen zin om veel dingen nog zelf te doen. In deze module leer je dan ook meer over het automatiseren van je systemen.

Zo hoef je niet zelf je orders uit te voeren, maar kan je met een simpele klik op de knop in 1x veel verschillende orders tegelijk verwerken.

Facebook Geldmachine

Na het doorlopen van de vorige modules heb je ondertussen een webshop staan met producten die je kan verkopen. Vervolgens is het tijd om bezoekers naar je webshop te sturen. Dit kan je heel makkelijk doen met Facebook advertenties.

In deze module (van maar liefst 23 video’s) krijg je exact te zien hoe je een advertentie opzet, hoe je kan zien welke advertenties het goed doen en hoe je makkelijk kan opschalen om zo veel meer verkopen te realiseren.

Zo zie je hoe je je advertentie data kan analyseren en hoe je vervolgens je advertenties kan verbeteren.

Door de laagdrempelige uitleg kan iedereen die dit stappenplan volgt, producten via zijn of haar webshop verkopen.

Facebook Ads Advanced

De module ‘Facebook Geldmachine’ is een manier om al erg ver te komen met je advertenties. Werkt dat allemaal, dan kan je eens gaan kijken naar de geavanceerde strategieën rondom het adverteren op Facebook.

Hierbij komen voornamelijk CBO’s (Campaign Budget Optimization) aan bod. Zo leer je de basis van CBO’s, hoe je deze heel snel kan opschalen en hoe je hiervan de data kan analyseren om vervolgens nog winstgevender te worden.

Bonussen en Extra’s in DSA 3.0

Naast de modules van de Dropship Academy, krijg je als lid ook nog toegang tot een aantal andere videocursussen.

Dat zijn de volgende:

 • Facebook Ads Blueprint: In deze module leer je hoe Joshua Kaats een product vanaf 0 heeft opgeschaald naar 10.000 euro per dag! Je kijkt over zijn schouder mee met de beslissingen die gemaakt zijn, waardoor ook jij dit zelf zou kunnen toepassen op jouw webshop.
 • Google Ads Blueprint: Naast Facebook Ads kan je ook heel goed gebruik maken van Google Ads om meer verkeer naar je website te genereren. In deze module leer je stap voor stap hoe je hiervoor advertenties maakt en juist opzet.
 • Klantgeluk Blueprint: In de klantgeluk blueprint krijg je meer te weten over hoe je klanten aan je kan binden, om bijvoorbeeld nog eens een product aan ze te verkopen of te zorgen dat ze ambassadeurs voor je webshop worden.
 • Boekhouden en Administratie: Bij ondernemen hoort een administratie. In deze module leer je daar meer over. Wil je dit niet zelf doen, dan kan je ook bij een boekhouder terecht die een groot gedeelte van de Dropship Academy leden hierbij helpt.
 • Platinum Partner Secrets: Joshua is een Platinum Partner van Tony Robbins, en betaalt hier 100.000$ per jaar voor. Wat hij hier leert, deelt Joshua met de leden van de Academy. Wil je bijvoorbeeld meer leren over wat te doen met je verdiende geld van het dropshippen, dan kan je veel aan deze module hebben.
 • Chatbot Domination: In deze module krijg je meer te weten over het gebruik van een chatbot binnen je webshop, en hoe je ervoor kan zorgen dat je hier meer omzet mee kan behalen.
 • E-mailmarketing: Ook e-mailmarketing is een belangrijk onderdeel om ervoor te zorgen dat je bezoekers actief blijven op je site, en je omzet doen laten stijgen. Deze module leert je hoe je e-mailmarketing goed toe kan passen voor je webshop.

Business, Uitbesteden & Automatiseren

Uiteindelijk is het doel van meeste internetondernemers om vrijheid te bereiken en je business onafhankelijk laten groeien. Hier zijn verschillende manieren voor maar voor volledige vrijheid zie je dat veel ondernemers website managers inhuren.

Op deze manier kunnen zij zelf focussen op ontspannen, zelfontwikkeling of bijvoorbeeld een nieuw project. Hierbij kan je kiezen om alles binnen je dropship website uit te besteden of gewoon bepaalde tijdrovende taken te automatiseren.

De business van dropshipping, wat je leert bij de Dropship Academy 3.0 is dus perfect voor je eerste opstapje richting een eigen bedrijf!

Conclusie Dropshipping Academy 3.0

Al met al kunnen we dus zeggen dat Joshua Kaats – op het moment… – geheel te vertrouwen is en hij echt goede bedoelingen heeft om cursisten te leren dropshippen. Hiermee kunnen ze dus in korte tijd leren hoe ze geld online verdienen en ondernemer worden.

De Academy heeft het duidelijk stap voor stap uitgelegd hoe je als beginner zonder voorkennis over ter wereld kan werken en een webshop ontwikkelt zonder zelf voorraad te hebben. Ook leer je hoe je leveranciers selecteert en benadert maar ook één van de belangrijkste dingen: hoe je een winstgevende niche vindt.

Als laatste ga je dieper in op het selecteren van winnende producten en welke handig zijn wel en niet te verkopen op je website. Maar ook hoe je product omschrijving eruit zal moeten zien en het geheel automatiseert zodat jij alleen nog geld hoeft te innen!

Voordelen

 • Groot netwerk
 • Goede reviews en echte case studies
 • Persoonlijke begeleiding voor al je vragen
 • Zonder voorkennis
 • Brede informatie, ook SEO en Affiliate Marketing

Nadelen

 • Vooral voor beginners
 • Hoeft niet altijd te werken
 • Niet altijd duidelijk wat een winnend product is
 • Kan in het begin relatief veel tijd kosten
1 comment
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like