day-trading-masterclass

Day Trading Masterclass review

Ben je op zoek naar de Day Trading Masterclass uitleg en review pagina? Dan zit je hier goed. Op deze pagina zal je meer leren over day trading in het algemeen, wat de Day Trading Masterclass is, hoe je kan starten met daytrading en of het ook interessant voor jou is.

Hier vind je verder ook nog de mening en ervaringen van VerdienFormule, en de ervaringen van anderen. Maar eerst wat meer informatie over wat day trading is en wie de oprichter van de Day Trading Masterclass is (Kevin Timmer).

Wat is day trading?

Allereerst maar eens de vraag ‘Wat is day trading’ beantwoorden. Daar is de hele cursus namelijk omheen gebouwd, en is het natuurlijk goed om te begrijpen waar het over gaat.

Day trading is het kopen en verkopen van financiële instrumenten (denk bijvoorbeeld aan aandelen) binnen 1 handelsdag.

Je sluit aan het einde van de dag dus in principe al je posities die je open hebt staan.

Day trading kan je op aandelen doen. Aandelen zijn waarschijnlijk de bekendste vorm van beleggingen en financiële producten op de beurs. Naast aandelen kan je verder ook denken aan indices (bijvoorbeeld de AEX, of de NASDAQ), cryptocurrencies (zoals Bitcoin) of Forex (valutahandel).

Binnen day trading bestaan er vele verschillende strategieën. Daarmee kan je dus de winst behalen op je handelen. In de Day Trading Masterclass wordt je dat allemaal aangeleerd.

Wie is Kevin Timmer?

Kevin Timmer is een jonge ondernemer en de eigenaar van de Day Trading Masterclass. Hij begon in 2014 met het handelen op de Amerikaanse aandelenmarkt, en heeft zichzelf alles aan moeten leren.

Door de winsten die hij weet te behalen met het daytraden, kan hij het zijn baan noemen. Daarnaast is er dus de Masterclass opgezet waarmee ook jij kan leren hoe je een trader kan worden. Ook kan je meekijken over zijn schouder hoe hij zijn trades doet, en waarom.

Als trader zijnde ben je ook niet afhankelijk van de locatie waar je zit. Je zit enkel vast aan de beurstijden. Maar op elk moment van de dag is er wel een beurs ter wereld die open is. Zo kan je gewoon vanuit Barcelona, Mexico City of Bali werken.

Bekijk ook eens onderstaande video, waarin je kan zien dat Kevin in 10 minuten gewoon even $400 verdient.

Wat is de Day Trading Masterclass?

De Day Trading Masterclass is de cursus en het coachingsprogramma van Kevin Timmer.

Allereerst is het een videocursus waarin je leert hoe ook jij kan traden, hoe het is om te traden en waar je op moet letten. Dat is natuurlijk al erg waardevol.

Wat misschien nóg waardevoller is, is dat je dagelijks met de live trading sessies mee kan kijken. Op die manier zie je hoe traders zoals Kevin Timmer traden. En die trades kan jij dus ook uitvoeren, en dus meedoen met de pro’s.

Vanuit die live sessies leer je ook een heleboel, wat waarschijnlijk niet allemaal in de videocursus opgenomen is. Hiermee kan je je trading kunsten naar het volgende niveau brengen.

Overigens is het goed om te weten dat Kevin enkel op de Amerikaanse beurs handelt. Deze heeft ook gunstige tijden (15:00-22:00) voor Nederlanders.

Wat leer je in de Day Trading Masterclass?

De videocursus zelf is opgebouwd uit 8 verschillende modules. Daarin leer je in 12 uur tijd alles omtrent het traden.

Module 1: De eerste module is een introductie tot het day traden. Zo leer je beter wat daytraden is. Daarnaast staat Kevin stil bij het feit dat hij op de Amerikaanse markt handelt en niet op de Nederlandse markt (heeft te maken met volume en kansen).

Module 2: De tweede module is al meteen een deep dive in het daytraden. Zo zal je leren hoe je grafieken en candlesticks moet lezen. Aan de hand daarvan ga je ook leren hoe je de prijs aan de hand van de grafiek kan gaan voorspellen.

Module 3: Module 3 staat in het teken van bull en bear patronen. Bull patronen geven aan dat de prijzen gaan stijgen, bear patronen geven een dalende koers aan. Als je deze goed weet te spotten kan je uiteraard profiteren van wat er gaat gebeuren.

Module 4: Bij het daytraden kan je gebruik maken van heel erg veel indicatoren. In deze module legt Kevin je uit welke indicatoren zoal gebruikt worden, welke hij gebruikt en waarom hij die gebruikt.

Module 5: Nu heb je een idee hoe je de grafieken van een koers kan lezen, en voorspellen wat er misschien gaat gebeuren. De volgende stap is om een zogenaamde order te plaatsen. Dat leer je hier. Denk aan een buy stop, sell stop of limit order.

Module 6: Succesvolle traders zullen altijd een plan hebben en die volgen en documenteren. In deze module gaat Kevin dieper in op het maken van zo’n trading plan.

Module 7: Na het plan volgt een strategie die je volgt. In deze module zal je meer leren over de strategieën die je kan volgen. Kevin gaat vooral in op de strategieën die hij gebruikt.

Module 8: De laatste module zijn live trades van Kevin. Zo zie je dus hoe alles in de praktijk werkt. Je kijkt over de schouder van een succesvolle trader mee, en hoort waarom hij welke keuzes maakt.

Bonus materiaal

Naast de videocursus, wat het algemene onderdeel van de cursus is, zijn er ook nog een paar bonussen die je krijgt.

Denk bijvoorbeeld aan een excel lijst voor het bijhouden van je cijfers en data. Deze sheets gebruikt hij zelf ook, en zo kan je structuur aanbrengen in je trading.

Daarnaast krijg je dagelijks een lijst toegestuurd met aandelen die interessant kunnen zijn, en die je die dag dus kan gaan volgen. Dit is zeer waardevol, want zo hoef je zelf in principe minder werk te doen. Je kan voortborduren op het werk van anderen.

Als laatste krijg je ook een lijst met de beste scanners, om zo makkelijk en snel te markt te kunnen scannen en zien welke aandelen interessant zijn om te volgen.

Samenvatting van het materiaal van de cursus is als volgt:

 • Videomateriaal van ruim 12 uur
 • Dagelijkse live trading met Kevin
 • Strategieën die succesvol lijken te zijn
 • Wekelijkse Q&A sessies
 • Een community vol met andere traders

Voor wie is deze cursus interessant?

Het hele verhaal klinkt tot nu toe waarschijnlijk uiterst positief.

Je gaat handelen op de beurs, van dag tot dag, en maakt winst.

Maar zo makkelijk is het nog niet. Het is heus niet zo dat elke trade succesvol zal zijn. Er zullen ook momenten tussen zitten waar je niet mee wint, en geld verliest. Dit kan een keer gebeuren, maar kan ook zomaar een paar dagen achter elkaar gebeuren.

Als je hier moeilijk tegen kan, is het niet aan te raden om als daytrader te gaan beginnen. Je hebt een ijzersterke mindset nodig om je aan je plan en strategie te houden als die een paar dagen ondermaats gepresteerd heeft.

Daarnaast moet je ook niet hoogmoedig worden op het moment dat je veel winst pakt. Het op tijd sluiten van een trade is ook erg belangrijk. Als je op +20% staat, kan je dan stoppen, of wil je dan doorgaan tot +25%. Maar wat als je die 25% winst niet haalt, en het zakt naar -10%. Het kan allemaal gebeuren. Je moet jezelf afvragen hoe je daar mee omgaat, en of daytraden dan nog wel interessant voor je is.

Het komt erop neer dat je je emoties moet kunnen uitschakelen. Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat handelen met je emoties tot slechtere resultaten lijdt. Laat je rationele brein het overnemen.

Full-time, maar kan ook part-time

Als daytrader kan je full-time bezig zijn. De beurs is namelijk een gehele werkdag open. Als je zelf bijvoorbeeld nog besluit om de stap te maken naar traden op cryptocurrencies (kijk dan ook even naar de Crypto Masterclass), kan je 24/7 handelen.

Echter kan je ook part-time aan de slag met traden. Kevin Timmer geeft zelf aan dat je met 1 à 2 uur per dag ook wel ver komt. Zeker als je de live trades van andere traders kan volgen, en die zelf ook nog kan uitvoeren. Zo is de cursus in eerste instantie ook opgezet.

Je kan er dus alle kanten mee op. Als je het heel erg tof vindt om te doen, kan je er dus gerust dagen aan kwijt. Als je af en toe even mee wilt doen, kan dat dus ook gewoon.

Contact met de support

De contact met de support van de Day Trading Masterclass is gelukkig erg fijn. Op onze vraag werd dezelfde dag nog een antwoord verzonden. Zo kan je makkelijk en goed in contact komen met de support.

Bijvoorbeeld als je vragen hebt over de cursus, of als je gebruik wilt maken van de ‘niet goed geld terug garantie’. Want die garantie zit ook op de cursus. Fijn, voor als je het even wilt proberen.

Ervaringen van anderen

Ervaringen van andere mensen die de Masterclass hebben gevolgd zeggen misschien meer. In onderstaande afbeeldingen kan je er een paar lezen.

Zo zie je dat mensen erg tevreden zijn met het materiaal dat beschikbaar gesteld wordt in de videocursus. Wat misschien nog leuker is om te lezen, is dat er ook voldoende mensen zijn die (zeer) succesvolle trades hebben uitgevoerd en daar leuke winsten op hebben behaald. Doe er vooral mee wat je wilt.

Day Trading Masterclass ervaringen anderen

Conclusie DTM review

Al met al zijn we positief over de Day Trading Masterclass. Zeker omdat je vanaf 0 tot expert level opgeleid kan worden. Na de videocursus stopt het namelijk niet, maar kan je ook nog altijd je vragen stellen aan Kevin of aan de community.

Daarnaast, en dat is hét grote voordeel, krijg je toegang tot de live trading sessies van Kevin Timmer himself. Op die manier kan je zien wat voor een trades hij doet, en kan je die zelf ook uitvoeren (als je dat wilt). Zo leer je meer, en verdien je misschien ook nog wel eens leuk.

Weet echter wel goed dat daytraden niet zomaar iets is wat je makkelijk kan doen. Het vereist wel dat je veel erover wilt leren. Ook zal je niet elke trade succesvol kunnen afsluiten, en moet je daarin sterk in je schoenen staan om door te zetten.

 • Uitstekende videocursus voor het leren van daytraden
 • Actieve community die je helpt met al je vragen
 • Strategieën worden je aangeleerd
 • Je kan meekijken met de live trades
 • Daytrading kan lastig zijn om goed te begrijpen
 • Het vergt discipline om je aan je strategie te houden
 • Emotioneel handelen werkt niet

Day Trading Masterclass aanbieding

Nieuwsgierig geworden? Je kan de Day Trading Masterclass normaal aanschaffen voor 997 euro. Via deze actie kan je daar nu 500 euro korting op krijgen, en dus de Day Trading Masterclass voor 497 euro kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
huddle-community-forum-membership-software

Huddle: Community & Membership review

Inhoud Wat is Huddle?Wie zit er achter Huddle?Gratis proberenFeatures van HuddleE-learning platformCommunity forumVolledig NederlandsHuddle kostenConclusie Huddle reviewHuddle gratis Trial Als je interesse hebt om je eigen community op te bouwen…
Bekijken
agency-masterclass-review

Agency Masterclass Review

Inhoud Wat is de Agency Masterclass?Wie zitten er achter de Agency Masterclass?Hoe zit de Agency Masterclass in elkaar?Module 1: Mindset voor succesModule 2: Het nieuwe ParadigmaModule 3: AttractModule 4: CaptureModule…
Bekijken