crypto-bitcoin

Crypto Masterclass Review

Je zal vast wel eens over bitcoin en cryptocurrencies gehoord hebben. Dit zijn digitale munten die tegenwoordig erg veel geld waard kunnen zijn.

Veel mensen zullen de bitcoin of de achterliggende blockchain techniek totaal niet begrijpen, laat staan andere cryptomunten die net een wat andere techniek hebben. Wat mensen wel weten, is dat er met cryptocurrencies geld is te verdienen.

Heb je interesse in een van beide (het begrijpen van de techniek en online geld verdienen), dan is de Crypto Masterclass de ideale cursus voor jou.

In deze Masterclass wordt je beloofd dat je hiermee overal ter wereld geld kan verdienen, hoe je je geld voor jou kan laten werken, hoe je een expert kan worden op het gebied van deze nieuwe technologie en hoe je daar vervolgens ideaal van kan gaan genieten.

Wat is de Crypto Masterclass?

De Crypto Masterclass noemt zichzelf dé crypto cursus van Nederland. Het is vooral gericht op het geld verdienen met cryptomunten. Want hoewel veel munten al veel zijn gestegen in waarde, valt er nog altijd voldoende geld te verdienen.

De Crypto Masterclass is ontwikkeld door Patrick Suiker en Derek Westra, die al een aantal jaren geïnteresseerd zijn in de wereld van online geld verdienen met crypto. Deze cursus is ontstaan vanuit de website allesovercrypto, waar (je raadt het misschien al) alles over crypto wordt geschreven en beschreven. Verder is ook Robin Westra onderdeel van het team, maar die kom je in de cursus niet tegen, want die houdt zich bezig met de techniek van de site en alles op de achtergrond.

Het zijn dus wel degelijk experts op het gebied van crypto’s, en kunnen jou van alles leren over hoe het werkt en hoe je er dus geld mee kan verdienen.

Wat leer je in de Crypto Masterclass?

In deze review gaan we uiteraard ook behandelen wat je in de cursus allemaal gaat leren. De Crypto Masterclass cursus is in diverse modules opgedeeld, die je allemaal op weg zullen helpen om meer verstand te krijgen van de crypto wereld en de mogelijkheden om hier geld te verdienen.

Al met al kan je bijna 10 uur aan video’s bekijken om meer te leren over dit alles. Daarnaast zijn er ook nog diverse dingen uitgebreid opgeschreven voor je.

Module 1: Het geld van de toekomst

In de eerste module krijg je een inleiding tot de wereld van blockchain en crypto’s. Hoewel het om een introductie gaat, kan de stof voor sommige nog best pittig zijn. Het is namelijk ook niet heel makkelijk om te begrijpen. Gelukkig loopt de Crypto Masterclass hier wel rustig doorheen.

Zo wordt er begonnen met de theorieën achter geld, wat het is, waarom we het hebben en hoe het is ontstaan. Daarna gaat men wat in op Bitcoin en de blockchain. Ook smart contracts (van bijvoorbeeld Ethereum) passeren de revue. Daarna nog een overzicht met de verschillende munten die er zijn.

Als je echt nog nul ervaring hebt met crypto (en dat zullen de meeste zijn), kan ik je aanraden om voor deze lessen voldoende tijd te nemen. Noteer waar nodig, en laat het op je inwerken. Het is namelijk van belang om het belang van crypto’s te begrijpen voordat je verder wilt.

Hopelijk schrikt dit je nog niet af. Realiseer je ook dat dit een beginnerscursus is, dus dat het voor iedereen geschikt zal zijn die vanaf 0 kennis moet starten.

Module 2: Crypto kopen

De volgende stap is het kopen van je eerste eigen crypto. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kan je ook al beginnen met iets van 50 euro. Je hoeft namelijk niet een hele bitcoin te kopen. Je kan er ook voor kiezen om een tiende, een honderdste of een duizendste (of nog kleiner) te kopen.

Datzelfde gaat ook op voor de andere munten.

In de video’s uit deze module zie je hoe je stap voor stap kan beginnen met het kopen van je eerste crypto. Dat doen ze op verschillende sites. Ook eentje van een Nederlandse partij, Bitvavo, waardoor het misschien nog net wat makkelijker voor je gemaakt wordt. Een andere populaire exchange die voorbijkomt is Binance.

Module 3: Onbreekbare kluis bouwen

Je spaargeld zet je waarschijnlijk neer bij je bank, en bewaar je niet zomaar allemaal onder je matras. Bij crypto zal dat net even wat anders gaan. Dit omdat crypto nog in de kinderschoenen staat, en eigenlijk liever zo weinig regulering vanuit de overheid ziet (zoals je met banken wel erg veel hebt).

Als iemand toegang heeft tot jouw ‘wallet’ (je spaarrekening als het ware), dan kunnen je munten er zomaar vanaf gehaald worden. Om je hiervan te behoeden, wordt er in deze module aandacht besteed aan het bouwen van je onbreekbare kluis.

Zo leer je van alles over de wallets, en hoe je je munten veilig kan bewaren. Als je nog maar met een beetje geld hiermee bezig bent, is het nog niet heel erg om je hierom druk te maken. Heb je wat meer geld erin zitten, dan is het zeker goed om deze module goed door te nemen en bijvoorbeeld een Nano Ledger X aan te schaffen. Geen idee wat dat is? Daarvoor is deze module juist!

Ook is er een video over het bewaren van je crypto’s op een exchange, en hoe je die extra goed kan beveiligen.

Module 4: Winsten uitbetalen

Veel mensen zullen uiteindelijk ook weer (een deel van) hun crypto’s om willen zetten naar euro’s. Het zal zeker mogelijk zijn dat we in de toekomst enkel geld gebruiken in de vorm van bitcoin, maar dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Bovendien, als je nu rekeningen wilt betalen moet dat nog in euro’s.

Maar gelukkig kan je via de exchanges ook heel makkelijk je geld weer overzetten naar euro’s. Dan kan je wederom bij (meerdere) Nederlandse partijen doen. In de korte video’s in deze module wordt uitgelegd hoe je dat makkelijk, snel en veilig kan doen.

Module 5: Initial Coin Offering (ICO)

Puur en alleen door het kopen van bitcoin en dat voor lange tijd vast te houden, maakt je misschien niet heel erg rijk meer. Of de bitcoin moet nog eens 1000x meer waard worden. Is natuurlijk ook mogelijk.

Waar de mensen achter de Crypto Masterclass meer kansen in zien, zijn nieuwe coins. Hoewel dit vooral een hype van 2017 was, is het nog steeds mogelijk om met een ICO mee te doen.

Een ICO is afgeleid van een Initial Public Offering (IPO) op de beurs. Daarmee gaat een bedrijf de beurs op, en is het mogelijk om aandelen te kopeen. Met crypto is dat hetzelfde, alleen behoor je tot de eerste die de munt kopen.

Let wel op dat ICO’s een hype waren eind 2017, toen ook de bitcoin een hype was. Tegenwoordig komt een ICO niet meer zo vaak voor, en is het meestal ook niet zo interessant om er aan mee te doen.

Module 6: Crypto trading

Tot op heden heb je vooral een introductie gehad over cryptocurrency en hoe je daar verder mee om moet gaan (kopen, verkopen, bewaren, etc.). Wat deze cursus ook erg interessant maakt, en de manier om er daadwerkelijk geld mee te verdienen, is de module over crypto trading.

Misschien heb je wel eens gehoord van een vorm van traden, bijvoorbeeld op de beurs. Hier koop je aan de hand van de grafieken een bepaald effect (een aandeel bijvoorbeeld), om deze op korte termijn (dat kan een minuut, kwartier, uur of een week zijn) weer te verkopen.

Datzelfde kan je ook doen met crypto’s. Op de beurzen waar je crypto kan kopen, vind je ook uitgebreide grafieken. Voor een beginners kunnen deze grafieken er misschien erg verwarrend uitzien.

Maar gelukkig zijn er de heren van de Crypto Masterclass. Zij helpen je met diverse video’s hoe je de grafieken in je voordeel kan gebruiken, om een succesvolle crypto trader te worden.

Zo gaan ze in op bubbels in de markt, de emoties die daarbij komen kijken, en hoe je een grafiek kan lezen aan de hand van candlesticks om vervolgens je instap en/of uitstap moment te bepalen.

Qua modules is dit waarschijnlijk de gene die je het meest waar voor je geld levert.

Module 7: winnende mindset

Mindset is waarschijnlijk al wel iets wat je vaker voorbij hebt horen komen. Ook bij crypto handelen is het erg belangrijk om een goede mindset te hebben. In module 6 wordt er al een beetje gepraat over emoties in de markt, en daar sluit deze module perfect op aan.

Hoe zorg je namelijk dat je de juiste mindset houdt om rationeel te handelen? Want als je te emotioneel bent bij het handelen, gaat het geheid verkeerd aflopen.

Bonusmateriaal

Naast de bovengenoemde trainingen, krijg je ook nog diverse andere dingen om optimaal in deze markt te stappen.

Denk bijvoorbeeld aan het crypto portfolio, met kansparels die mogelijk nog 1000 keer over de kop gaan. Daar zou je dus heel makkelijk geld aan kunnen verdienen,

Verder krijg je ook nog toegang tot diverse andere ebooks die bijvoorbeeld diepgaandere informatie geven over de bitcoin, hoe en wanneer je moet kopen en verkopen, en hoe het bijvoorbeeld met de belasting zit.

Daarnaast krijg je toegang tot de VIP community, waar je al je vragen kan delen met andere mensen in de community. Zo help je elkaar mooi op weg.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Als je interesse hebt in online geld verdienen en je wilt meer leren over cryptocurrencies, dan is deze cursus geschikt voor jou.

Goed om te weten is dat je ook binnen 14 dagen je geld terug kan vragen, mocht je toch niet helemaal tevreden zijn met de cursus.

Als je nog niet helemaal zeker weet wat je kan verwachten van deze cursus, kan je ook een online training volgen (en laat even een reactie achter, want dan is de review hier schijnbaar toch nog niet duidelijk genoeg).

Gratis online training volgen

De Crypto Masterclass biedt een gratis online training aan, waar je een deel van de kennis die je in de cursus zal gaan leren ook te weten komt. Verder krijg je waarschijnlijk antwoord op vele vragen die je nu misschien nog hebt over de cursus.

Na de training krijg je vaak ook de mogelijkheid om de cursus voor een goedkopere prijs aan te schaffen. Op die manier kan je zomaar eens de helft van de prijs besparen. Goede reden dus om die training toch maar even te volgen, je leert er hoe dan ook wat van.

Hoe betrouwbaar is de Crypto Masterclass?

De crypto wereld is soms een beetje schimmig. Alles gebeurt online, en eigenlijk kan je redelijk anoniem je crypto’s kopen en verkopen. De ontwikkelaar van bitcoin, Satoshi Nakamoto, is ook gewoon anoniem. Het is een pseudoniem. De persoon erachter is nooit ontdekt, al gaan er verschillende verhalen rond.

Dus als je een beetje sceptisch bent over de Crypto Masterclass, is dat meer dan terecht. Ik kan nu hier wel zeggen dat ze heel betrouwbaar zijn, maar dat is waarschijnlijk iets wat je zelf zal moeten ervaren. Kijk gerust eens rond op de site van de Crypto Masterclass, en schrijf je in voor de training. Zo zal je zien dat Derek en Patrick je graag willen helpen, en dat deze cursus als erg betrouwbaar kan worden bestippeld.

Conclusie review van Crypto Masterclass

Al met al kunnen we stellen dat de Crypto Masterclass inderdaad dé crypto cursus van Nederland is. Het is ook een van de weinige natuurlijk, maar het zit wel bomvol informatie. Zeker ook met de bonusmaterialen die je krijgt.

Of de cursus ook wat voor jou is, ligt geheel aan het feit of je crypto een potentiële interessante markt vindt. Als je hier meer over wilt leren en daar geld mee wilt verdienen, lijkt de combinatie natuurlijk perfect voor jou. Om hier achter te komen is het misschien goed om de training te volgen, zodat je in een korte periode snel en veel leert over deze cursus.

Voordelen

  • Fijne video’s met heldere uitleg
  • Veel bonusmateriaal om de stof nog beter te begrijpen
  • Alle puntjes van crypto komen aan bod
  • Leuk verdienmodel die je in je vrije tijd kan doen (want de handel gaat 24/7 door)

Nadelen

  • Het is even moeilijk om in de materie te komen, als je er niet voldoende tijd voor neemt kan het erg lastig zijn.
  • Vaak gebruiken Patrick en Derek jargon, waarbij je zelf misschien moeite hebt om te weten wat het betekent. Al kan je dit makkelijk en snel opzoeken.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
Grootste crypto stijgers.

Welke crypto gaat stijgen?

Inhoud Veelbelovende cryptomunten van dit jaar1. Ethereum (ETH)2. Cardano (ADA)3. Enjin Coin (ENJ)4. Rarible (RARI)5. Polkadot (DOT)6. VeChain (VET)Valkuilen voor grootste crypto stijgers Een veelgestelde vragen voor huidige jaren en…
Bekijken