BLOX crypto app nederladn

BLOX Crypto App: Dé Review die je zoekt

Misschien heb je er inmiddels al van gehoord, de crypto app genaamd BLOX!

Vanuit hun website WeAreBlox.com krijg je een heleboel informatie en invloeden van waarom dit op het moment de beste crypto app is. Maar waarschijnlijk ben jij benieuwd wat de voor- en nadelen van deze app zijn en waarom je voor BLOX zou kiezen.

Dat en meer lees je hieronder, en krijg je misschien nog wel een handige kortingscode als je uiteindelijk besluit BLOX te downloaden!

Lees ook: De beste crypto apps van Nederland.

BLOX crypto app mobiel
Ingelogde versie van de app

Wat is BLOX?

BLOX is dus een crypto exchange die is vorm gegeven als app voor zowel Android als iOS. Het idee van hen is om het traden van crypto makkelijker te maken dan ooit en met welk platform dan ook.

Hierbij krijg je via de app eigenlijk alle informatie die je nodig hebt voor het aankopen en verkopen van cryptovaluta. Niet meer en niet minder.

Zo krijg je inzicht in de live koersen van jouw favoriete coins, zoals op de afbeelding te zien. En ook kan je deze enorm snel aankopen met nog redelijke transactiekosten.

BLOX is geïntroduceerd door BTCDirect.eu wat je misschien kent van de online crypto exchange voor desktop. Ze wilden het makkelijk maken voor iedereen om crypto zonder teveel technische voorkennis te kunnen kopen vanaf je telefoon.

Voor wie is de crypto app geschikt?

Dit brengt ons dus bij het volgende punt, de doelgroep voor wie BLOX geschikt is. Dit is dus vooral voor mensen die wél willen investeren in cryptocurrency, maar het niet teveel uitmaakt wat er achter de schermen gebeurt qua technologie of informatie-uitwisseling.

Voor het geld verdienen met cryptovaluta is BLOX dus de meest eenvoudige keuze voor Nederlanders. En dit is ongeacht de leeftijd.

Mocht je zeggen dat je graag wilt upgraden naar een andere app, dan is het wel handig dat van tevoren te bepalen. Als je wilt staken, minen of simpel gezegd meer inzicht wilt in je crypto buys en sells, dan is het de moeite waard dit van tevoren te weten zodat je niet je portfolio op een rare manier moet overhevelen naar andere exchanges.

Is BLOX veilig en betrouwbaar?

Wat je je hiermee afvraagt, is natuurlijk per persoon verschillend. Maar om je antwoord te geven op in ieder geval de belangrijkste zaken, kijken we even met je mee naar de beloftes van BLOX en hun registraties.

De BLOX BV is zoals eerder gezegd, opgezet door BTC Direct, wat een crypto exchange is in Nederland sinds 2013. Dit geeft al enige vertrouwen in het feit dat ze kunnen waarmaken wat ze beloven: het leveren van aangekochte crypto munten.

Je kan er dus zeker van zijn dat BLOX betrouwbaar is, gezien het feit dat je crypto koopt en deze coins dan ook daadwerkelijk in je wallet ontvangt. Wel zie je bij reviews op bijvoorbeeld Trustpilot dat de app niet altijd even stabiel is, of grote hoeveelheden verkeer aan kan. Hier wordt overigens wel constant aan gewerkt.

Verder is hun veiligheid handig om door een onafhankelijk partij te laten bepalen, in dit geval was dit De Nederlandse Bank (DNB). Zij hebben hele strenge eisen aan het registreren van zo’n financiële app en zeker met betrekking tot crypto. Dit is dus niet zomaar een registratie.

Crypto kopen met BLOX

Afhankelijk van welke crypto je naar op zoek bent, kan je deze binnen 60 seconden aankopen in de BLOX app. Wat misschien dan in dat geval leuk is, is om de beste altcoins van het moment te bekijken via de link.

Vervolgens kan je hieronder kijken hoe je deze cryptovaluta binnen 60 seconden koopt met behulp van de BLOX crypto app! Deze krijg je daarna in je eigen wallet op de BLOX app zelf.

Zo zie je dus maar weer dat het kopen van crypto zelfs kan met iDEAL of creditcard. Hiervoor moet je alleen je gegevens invullen en een ID-verificatie doen. Dit staat ook in de video hierboven.

BLOX Statistieken en Kosten

Voor meer informatie over de app zelf, zoals statistieken, hoeveelheid munten en transactiekosten, kan je hieronder even verder lezen.

De crypto app biedt op het moment net iets meer dan 30 verschillende munten aan die je kan kopen met één druk op de Koop knop. Hiervoor betaal je 1% transactiekosten op commissie basis, wat er dus op neer komt dat je 1% van je coin afdraagt en 99% zelf in je wallet krijgt.

Met op het moment 200.000+ gebruikers, is het zeker geen onpopulaire app en draaien ze mooie volumes in de cryptomarkt. Ook voegt BLOX continu nieuwe cryptocoins toe aan de kooplijst.

Conclusie Review van BLOX

Het grootste voordeel is dat het gewoon erg simpel en snel is, en dat je er weinig omkijken naar hebt verder. Helaas heb je geen staking maar heeft We Are BLOX wel een registratie bij DNB.

Er zijn al veel gebruikers die BLOX handig, fijn en veilig vinden maar er zijn periodes waarin de app geen nieuwe klanten aanneemt. Dit komt omdat ze dan werken aan het technische gedeelte van de app en niet willen dat het overbelast wordt.

In die gevallen, of om andere redenen, kan je kijken naar twee alternatieven van crypto app hieronder:

Alternatieven voor BLOX

Beide apps voor het kopen van crypto zijn overigens locatie onafhankelijk. Het gaat meer om de oorsprong. Bitvavo is opgezet en afkomstig uit Nederland, Binance is gevestigd in Amerika.

Nederlands alternatief: Bitvavo

Bitvavo Crypto app

Download Bitvavo gratis en krijg 1000 euro aan transactiekosten voor niks!

  • Groot aanbod coins
  • Hoog handelsvolume
  • Staking

Internationaal alternatief: Binance

Binance crypto marketplace

Download Binance en exchange crypto wereldwijd!

  • Goed gereguleerd, echte coins
  • Wereldwijd handelsvolume
  • Staking & Crypto Academy
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like