Affiliate Marketing Revolutie Review

De Internet Succes Gids van Jacko Meijaard is in deze tijden een groot succes onder ondernemende mensen die online geld willen verdienen!

Jacko Meijaard zelf is een affiliate marketing held die naast een passief inkomen van € 200 – 500 per dag, ook enorm graag anderen helpt ditzelfde te bereiken. Met een lage tijdsinvestering per week behoudt hij zijn inkomen en kan hij doen en laten wat hij maar wilt!

Maar nu hoor ik je al denken…

Is deze Jacko wel betrouwbaar?

Jacko neemt je in zijn Internet Succes trainingen mee in zijn eigen aanpak om een passief inkomen via affiliate marketing te realiseren.

Voor een zeer lage prijs kan jij al direct beginnen met het opstarten van een eigen website en het promoten van je producten via affiliate campagnes.

Jacko deelt zijn eigen successen met zijn studenten zodat iedereen kan inzien dat het mogelijk is. Zo zie je ook veel dat zijn studenten hun eigen omzetten delen in de succes lounge op het forum van de Affiliate Marketing Revolutie. Dus als je Jacko niet vertrouwt, dan zie je hier dat de studenten toch zeker profijt hebben van zijn lessen!

Wat is Affiliate Marketing eigenlijk?

Bij affiliate marketing zet je een relevante website op voor geïnteresseerde consumenten.

Met de content die je levert, zorg je jouw bezoekers een waardevolle boodschap geeft en wellicht hun vragen invult. Op deze manier behoud je jouw klanten en zorg je dat ze tevreden zijn over hun bezoek aan jouw website.

Jouw website zal dus de vraag van een klant beantwoorden en hiermee ook de juiste oplossing voor een probleem van een klant geven! Dit is vooral het marketing deel van het geheel.

Geld verdienen met affiliates

Het affiliate deel is pas van belang wanneer je jouw taak hebt verricht met het delen van de juiste oplossing en antwoorden op de vraag van bezoekers.

Enkele voorbeelden zijn…

Iemand vraagt zich af hoe hij/zij binnen 10 weken minstens 5 kg kan afvallen en Googlet: “Afvallen voor vrouwen snel”.

Jij hebt door dat hier vraag naar is en zet een website op waarbij je vertelt hoe afvallen werkt, hoe je dit snel kan doen en wat hier allemaal bij kan helpen.

Wanneer jij de vraag van de bezoeker direct beantwoordt, wil de bezoeker graag klant worden als het ware en gaat op zoek naar een oplossing voor het afvallen. Dit is waar je als affiliate marketeer een partner opzoekt om mee samen te werken en zo ook de producten van jouw affiliate partner promoot.

Denk hierbij in dit geval aan bijvoorbeeld een dieetprogramma of een diëtiste intake gesprek! Een alternatief wat je kan bieden is een trainingsprogramma voor een bepaald aantal weken.

Jouw bezoeker waardeert de informatie die je geeft en klikt door naar een externe website waar deze bezoeker verandert in een klant en volgens je samenwerken een pakket afneemt!

Gefeliciteerd! Je bent nu officieel affiliate marketeer!

Over de Affiliate Marketing Revolutie

Misschien had je al eerder van affiliate marketing gehoord, maar nu weet je echt precies wat het is. Dat maakt het des te interessanter om te horen wat de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard nou is. In het kort is deze cursus opgezet door Jacko zelf om de gemiddelde te onderwijzen hoe je zelf snel en makkelijk een affiliate site kan opzetten.

Inmiddels staan er al zeven modules en zes extra instructies online met in totaal zelfs 69 video’s! Ook heeft het online platform een stel boards om met anderen dingen te bespreken of van hun succes te horen.

Verder kan je motivatie en inspiratievideo’s vinden die je nóg een stukje verder helpen in al je online activiteiten.

Uiteindelijk leer je hoe je om een aantal verschillende websites een hele business bouwt en deze vervolgens laat managen door ingehuurde freelancers.

Forum, Boards, Advies en Meetups

Het platform biedt dus tevens de optie om met anderen contact op te nemen en over jullie eigen ervaringen te praten. Zo zijn er verschillende boards waarin je jouw ideeën kan delen:

 • Geld verdienen op internet
 • Nieuws
 • Stel jezelf voor
 • E-mail marketing
 • SEO Zoekmachine Optimalisatie
 • Marketheme
 • WordPress Tools & Software
 • Geldzaken zoals investeren, beleggen of crypto

In deze fora kan je snel op de goede topic jouw vragen stellen maar ook advies krijgen of geven. Daarnaast is er nog een board genaamd Succes Lounge welke dient voor het vieren van ieders succes en het behalen van mijlpalen binnen affiliate marketing!

Modules en Trainingen in AMR

In de Internet Succes Gids zie je dus precies hoe je stap voor stap de volgende module afrondt en je website naar het volgende niveau tilt. Hieronder zullen we over de verschillende modules gaan en je duidelijk vertellen waar je aan toe zal zijn.

Vragen? Stel ze in de comments!

Module 1: Starten met affiliate marketing

De eerste module zal je meer vertellen over wat je nou eigenlijk precies gaat doen en waarom dit werkt, met welk product en via welke kanalen.

Vervolgens ga je direct op zoek naar een niche en zet je de eerste stappen naar het ontwikkelen van een relevante website om consumenten hun vraag te beantwoorden. Ook vertelt Jacko over Marketheme en Marketheme2, welke volgens hem de meest geschikte thema’s zijn voor een dergelijke affiliate website.

Toch zijn er een hoop alternatieven, als je weet waar je moet zoeken!

Module 2: Je website inrichten

Nu heb je als het goed is een domeinnaam en misschien ook al wel Marketheme of een gaaf thema via Themeforest! Het is nu zaak om je website zo strak mogelijk in te richten.

Wat hier besproken wordt is het duidelijk weergeven van je content en laat ook zien hoe simpel een website indeelt zonder allemaal rare toeters en bellen. Zo zet je alles op de homepagina wat je wilt dat consumenten als eerste zien, en zet je in het menu wat altijd beschikbaar moet zijn om op te klikken.

Daarnaast leer je ook hoe WordPress zelf in elkaar steekt en hoe je dus kan aanpassen wat je nou wilt aanpassen.

Module 3: Hoog scoren in Google

Maaaaaar….. Hoe ga je vervolgens verkeer genereren?

Het beste is natuurlijk als dit helemaal passief en kosteloos gebeurt. Hiervoor heb je enige SEO (zoekmachine optimalisatie) kennis nodig. Hierin leer je dus welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw niche en hoe je deze verwerkt in een bericht.

De Affiliate Marketing Revolutie heeft tevens dus een hele hoop andere mensen in hetzelfde schuitje dus voel je vrij om de eerder genoemde boards te gebruiken. Hier kan je andere helpen met jouw kennis maar je kan ook een forum van iemand anders lezen die al antwoord heeft gekregen op de vraag.

Staat je vraag er niet bij? Dan kan je altijd zelf een nieuwe topic aanmaken. (Of zelf natuurlijk zoeken op Google!)

Hoog scoren in Google heeft te maken met zowel je afbeeldingen, als je titels maar ook de opbouw van je bericht. Wel zo handig om te weten!

Module 4: Website live zetten

Ondertussen zet je de volgende stap naar het openbaar maken van je website. Dit is vaak het moment waarop je website bijna af is, maar nog niet helemaal. Zet hem dus live voordat hij helemaal klaar is! Want een website is nooit helemaal af.

Ook ga je kijken naar hoe je leven eruit zal zien met een online business en wat voor vrijheid dit kan geven. Dit is tevens inspirerend voor de toekomst! Deze module zal je in ieder geval als snelste af hebben maar ook misschien wel de grootste stap zijn.

Je website is nu in de lucht!

Module 5: Meten is weten

Het bekende gezegde ‘meten is weten’ is ook enorm waar. Zonder je website door te meten, weet je ook helemaal niks over de klanten, pagina’s, SEO scores, maar ook nieteens over hoe Google de website ziet en welke waarden worden gegeven aan jouw algehele domein.

Als het goed is wil jij op een gegeven moment groter worden en gaan opschalen met je website. Meten is hierbij erg belangrijk en Jacko besteedt hier dan ook specifiek aandacht aan. Hij gaat met over de ins en outs van Google Analytics.

Zelf kan je dit uitbreiden naar Google Search Console om te kijken hoe je prestaties direct gelinkt worden aan een specifiek zoekwoord. Via beide kanalen krijg je aanbevelingen hoe je jouw website kan verbeteren.

De Affiliate Marketing Revolutie heeft nu de meest voornaamste punten met je doorgesproken en het globale plaatje van online geld verdienen laten zien. Dit kan je voor verschillende niches doen en voor meerdere producten of diensten van derden via Paypro of Daisycon!

In de volgende module leer je hoe je de laatste details ook tot in perfectie uitvoert.

Module 6: Puntjes op de i

Vervolgens ga je een stap verder en ga je de laatste dingen uitvoeren om je website helemaal rond te krijgen.

Dit houdt in principe in dat je het voor de klant duidelijk maakt waar hij moet zijn en welke informatie je hebt over het specifieke onderwerp. Dit doe je door middel van categorieën en breadcrumbs. Maar ook door je berichten en pagina’s uit te breiden.

Als laatste probeer je voor jezelf enige structuur te creëren door duidelijk te laten zien wat jij wilt wat je de klant komt doen op je website. Dit doe je door de indeling helemaal gereed te maken maar je gaat CTA’s toevoegen aan zowel het menu als de pagina’s.

Module 7: Afronding

Nu staat alles helemaal uitstekend! Maar hoe ga je nu verder?

In deze laatste module van de AMR ga je kort over de laatste loodjes en hoe de toekomst er nu uit gaat zien. Je website is bovendien ook eigenlijk nooit af. Dus zal Jacko je vertellen hoe je constant op zoek gaat naar nieuwe onderwerpen om over te vertellen en het constant aanmaken van nieuwe relevante berichten.

Heb je alles al helemaal uitgespeeld? Dan is er misschien ruimte voor nóg een extra stap. Dit verloopt via een gratis Clarity Call via het team van Jacko. Hierin bespreek je eigenlijk waar je nog naar op zoek bent binnen je business en of zij je verder kunnen helpen.

Dit kan de mogelijkheid geven om mee te draaien in de 10K club, waarin je meer gelijkgestemden tegenkomt.

Uitbreiden met e-mailmarketing

Dat was het! Of was dat het echt al?

In principe heb je nu alle kennis die je nodig hebt over het concept Affiliate Marketing. Maar het is nooit een slecht idee om online meer kennis op te doen en zelf research te doen naar betere manieren om te ranken.

Ook komt er een moment waarin je de keuze hebt om enkele delen van je business uit te besteden om jezelf meer ruimte te geven voor andere belangrijke zaken. Hierover meer in het volgende kopje.

Voor nu kan je het beste uitbreiden door meer content te schrijven en meer organisch verkeer te krijgen. Maar zijn er ook manieren om actief verkeer binnen te halen?

Ja! Je kan werken met zowel advertenties als emailmarketing, we spreken nu ook het schrijven van een email reeks.

Direct Marketing

Één van de beste manieren om een vaste verkeersbron te generen is door middel van een vaste klantendatabase waar je altijd terecht kan. Dit is een vorm van netwerk marketing waarbij je met een reeks emails aan een specifieke bezoeker, deze klant weer terughaalt naar je website.

Daarnaast legt Jacko uit hoe je dit toepast en welk programma je nodig hebt. Het is tevens een voordelige manier van promotie! Mocht je hier nou echt heel goed in worden, dan is emailmarketing een hele waardevolle vaardigheid om als dienst te verkopen!

Zo zal je ook leren hoe je email adressen van bezoekers ontvangt en landingspagina’s maakt.

Business en Uitbesteden

Uiteindelijk wil je de volgende stap zetten en misschien zelfs je baan opzeggen om full-time aan je eigen online business te werken.

Dit kan je het makkelijkst realiseren door specifieke taken uit te besteden aan gespecialiseerde freelancers. Hier leer je meer over bij de Internet Succes Gids maar je kan ook onderzoeken hoe anderen dit hebben gedaan in het forum.

Er is een gedetailleerde module over het uitbesteden van teksten. Deze bespreekt hoe je geschikte werknemers vindt maar ook hoe je hen managet en de goede informatie verstrekt voor het schrijven van jouw content.

Bevindingen Affiliate Marketing Revolutie & Conclusie

Over het algemeen is deze cursus een hele goede aankoop, zeker gezien de prijs-kwaliteit die je krijgt! Je krijgt enorm veel informatie en het leert je echt hoe je jouw website online zet en goed indeelt.

Daarnaast zie je steeds weer nieuwe content verschijnen en kom je in een netwerk waarin je veel gelijkgestemde ondernemende mensen tegenkomt. Deze kan je ook vragen voor advies en afspraken!

De cursus richt zich echter wel vooral op beginners die nog vrijwel niks weten van affiliate marketing en hun eerste stappen willen zetten binnen online geld verdienen. Je merkt daardoor wel dat de groepen binnen het forum erg uiteen lopen en de content niet altijd genoeg diepgang heeft voor gevorderde marketeers.

Voordelen

 • Up-to-date content
 • Netwerk & Connecties
 • Overzichtelijk
 • Lage drempel

Nadelen

 • Lange leerweg
 • Niet altijd genoeg diepgang
 • Kost (uiteraard) veel tijd
 • Upsell om meer info te krijgen

Maak nu gebruik van onze aanbieding en ontvang nu de Affiliate Marketing Revolutie voor slechts 47 euro!

Het is een kleine investering voor veel kennis. Daarnaast heb je een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Starten? Bekijk direct de Internet Succes Gids:

Affiliate Marketing Revolutie actie

 • Relatief lage kosten
 • Leer hoe je een site kan bouwen
 • Informatie over geld verdienen met een site
 • Uitbesteden van het werk
 • Groot forum met veel actieve leden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Dropship Academy 3.0 Review

Inhoud Wie s Joshua Kaats eigenlijk?Is Joshua wel betrouwbaar?Wat is Dropshipping?Voor wie is DropshippingOver de Dropship Academy 3.0Content onderdelen Dropship AcademyIntroductieMindset en Big PictureProduct en Niche ResearchOnline Marketing 101Onweerstaanbaar AanbodWinstgevende…
Bekijken