Affiliate Marketing in 10 dagen met Paco Vermeulen

Affiliate Marketing in10dagen Review

Kan dat? Een affiliate marketing cursus van 10 dagen? Ja! In zeer korte tijd (in10dagen) zal je leren over de ins en outs van dit verdienmodel en waarom dit zo goed bij elke ondernemer past. Creëer je eigen zekerheid via iedere maand weer terugkerende passieve inkomsten via een simpel maar effectief business model! Paco Vermeulen neemt je mee in de wereld van affiliate marketing.

Iedereen is altijd op zoek naar vrijheid, maar dat is haast niet te realiseren als je toch elke keer weer met je business aan de gang zal moeten. Daarom legt Paco precies uit hoe hij zijn affiliate inkomstenbron heeft opgezet en deze ook daadwerkelijk passief maakt om zich zonder zorgen te focussen op andere business ideeën!

Wie is Paco Vermeulen?

De gastheer van de cursus is succesvolle ondernemer Paco Vermeulen die graag zekerheid zocht in zijn inkomsten tijdens zijn ondernemerschap. De crux voor hem zat erin dat hij alsnog afhankelijk was van grote klanten terwijl hij verwachtte onafhankelijker te zijn als ondernemer, niks bleek minder waar!

Op zijn pad richting financiële onafhankelijkheid is Affiliate Marketing de grootste factor geweest. Deze inkomstenbron houd je altijd achter de hand, ongeacht wat er in het dagelijks leven speelt – zoals een Corona crisis bijvoorbeeld.

Al zijn kennis heeft hij zichzelf aangeleerd en zijn succesvolle websites heeft hij zelfs zo laten groeien. Het grootste voorbeeld hiervan is pianolesonline.com. Verder blijft hij nu altijd bezig met het opzetten van nieuwe projecten op het gebied van online marketing. Daarnaast geeft hij zijn kennis door aan studenten van de in10dagen cursus.

Een hobby is veranderd in een zeer stabiele inkomstenbron en dit kan iedereen van hem kopiëren. Hier heb je geen hoge opleiding of speciale werkervaring voor nodig, dat heeft Paco al allemaal voor je uitgezocht. Als je zijn kennis en levensverhaal modelleert en toepast op jouw eigen, dan kom jij uit bij jouw doelstellingen!

Wat is Affiliate Marketing?

Het verdienmodel achter dit actieplan is uiteraard Affiliate Marketing. Mocht je nog specifiek op zoek zijn naar de definitie hiervan, dan geef ik je even een bondige uitleg hieronder.

Het grote plaatje is eigenlijk de promotie van producten van derden via een kanaal naar jouw keuze. Je krijgt dus een persoonlijke link en per referral of sale krijg jij een commissie voor het aandragen van een klant. Deze kanalen kunnen vanalles zijn, maar de voornaamste is een website met promotie materiaal, zoals artikelen, nieuws of specifiek informatie.

Als je eenmaal doorhebt hoe en waar affiliate producten allemaal gepromoot worden, dan kan je het niet meer niet zien! Het gaat helemaal van advertentiesites, tot nieuwssites maar ook bijvoorbeeld sociale media. Hoe meer je over het businessmodel leert, hoe meer je uitvindt over de diepgang hiervan en wat er allemaal bij komt kijken.

Over de generieke inhoud en de beginstappen kan je voor een scherpe prijs veel vinden bij de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Voor de uitbreiding van je affiliate bedrijf is de in10dagen cursus van Paco Vermeulen de beste keuze. Lees hieronder meer over voor wie deze cursus bedoeld is!

Doelgroep in10dagen cursus

De in10dagen affiliate marketing cursus richt zich op ondernemende mensen die naast hun eigen hoofd focus graag een extra inkomen zouden willen genereren. Deze bron van loon zet je dus naast je eigen onderneming, studie of baan op om jezelf meer financiële zekerheid te geven.

Daarnaast is de cursus wat diepgaander dan de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard en kan je hier dus als gevorderde ook terecht wanneer je al als affiliate aan de slag bent maar het niet niet genoeg oplevert. Verder kan je jouw huidige website uitbreiden om hier meer aan te verdienen, dit kan bijvoorbeeld gaan over de website van je bedrijf.

Wanneer kan ik hier niet terecht?

Let erop dat het niet een cursus is voor echte beginners. Hiervoor raad ik specifiek de AMR aan van Jacko met zijn Internet Succes Gids. Dit is een stuk laagdrempeliger en de investering is ook lager. Hierin zal je leren een website op te zetten en maak je kennis met deze business.

Verder zal je echt je eigen moeite en tijd moeten indelen omdat het zeker niet vanzelf gaat. Heb je de cursus van Meijaard afgerond? Dan is dit zeker een enorm goede vervolgstap om jouw affiliate site naar het volgende niveau te tillen met de coaching van Paco Vermeulen.

Over het in10dagen programma

Dit programma is next-level op het gebied van het beginnen van je eigen affiliate marketing website. Hieronder zie je de 10 lessen die je per dag gaat behandelen, welke variëren van de precieze technieken achter affiliate marketing en hoeveel jouw business zou kunnen omzetten.

Verder kijk je naar verschillende niches waar je over kan gaan schrijven en hoe je voorbereidend onderzoek doet voor jouw affiliate kanaal. Zo leer je hoe gaat ranken in Google en organisch verkeer naar je website toe trekt en het technische aspect van de business aanpakt.

Les 1: Het Affiliate Marketing Speelveld

Je begint op dag 1 met het speelveld van affiliate marketing waarin je dus echt gaat zien hoe wijd het verdienmodel wel niet strekt en hoeveel aandeelhouders er wel niet zijn.

Ook zie je hoe makkelijk het eigenlijk werkt en waarom het niet zo snel opgeschort kan worden dankzij de “no-cure-no-pay” afspraak met je klanten. Zo gaan de eerste paar lessen over alle kennis die je nodig hebt om geen gedoe te krijgen met de bedrijven die je promoot.

Les 2: De “Geld-lekken” in affiliate tracking

Dag 2 zal je alles leren over geld lekken en waar je dus echt mee rekening moet houden met betrekking tot je inkomsten. Zo geeft Paco Vermeulen je inzicht in hoe je geld zou kunnen mislopen en wat hier de aanleiding van is.

Een voorbeeld hiervan zijn affiliate websites van mensen die geen idee hebben waar ze mee bezig zijn en willekeurig linkjes plaatsen bij niet passende teksten in de hoop wat te verdienen ergens ‘along the way’. Zo werkt dat helaas niet.

Met een ijzersterke en duidelijke voorkennis ga je verder naar dag 3 waarin je de twee bovenstaande termen uitgelegd krijgt. Dit heeft te maken met de technische kant van je affiliate site en hoe jij data verzamelt en links laat zien op je pagina’s.

Les 4: De essentiële speelregels

Een ander belangrijk onderdeel is uiteraard de wetgeving omtrent affiliate marketing. Wat mag wel en wat mag niet? Dit zijn basis regels vanuit de adverteerder – jouw klant, maar ook strengere regels volgens de wet.

Je leert zo precies over de ethiek achter zo’n business en wat nog kan op juridisch gebied. Wel zo handig! Ik heb er zelf veel aan gehad.

Les 5: Het 10X principe van top-affiliates!

Maaar… Wat is de winnende strategie voor het behalen van jouw gewenste passieve inkomen? En ook, hoe ga je concurreren met bestaande affiliate sites? Zeer relevante vragen als je veel geld wilt verdienen.

Op dag 5 zal je zien hoe goede en slechte websites eruit zien en wat belangrijk is om online toe te passen. Dit is belangrijk om een strategie te ontwikkelen voor het verslaan van concurrenten in de SERP.

Les 6: Clicks converteren naar commissies

Eenmaal over de helft aangekomen wil je meer gaan kijken naar hoe je data van je website uitleest en jouw Click-Through-Rate zou kunnen verhogen. Verder kijk je naar je huidige en gewenste conversie percentages en wat hier nog voor nodig is.

Les 7: De oerkracht van story-telling/selling

Een belangrijk aspect hiervan is story-telling. Hoe maak je jouw aanbod onweerstaanbaar waardoor klanten het wel móéten kopen. Dit kan je vervolgens testen in jouw out-kliks en conversie.

Les 8: Het perfecte product om te promoten

Dag 8 is gelukkig meer praktijk dan al die hiervoor genoemde theorie. Nu kan je echt aan de slag! Want hoe ga je nou het perfecte product vinden om te promoten?

Dit heeft ook te maken met testen en inschatten waar je wel en niet op kan verdienen. Paco legt die haarfijn uit en verklapt zelfs zijn eigen manieren voor het vinden van winnende producten.

Les 9: Vind jouw winnende product

Uiteindelijk ben je in dag 9 dus aangekomen bij jouw winnende product waar je je eerste affiliate website om heen gaat bouwen. Te beginnen met een artikel en het opzetten van je kanaal.

Daarnaast breng je jouw concurrentie in kaart om een overzicht te krijgen van jouw winkansen en medespelers.

Les 10: Content template voor lezers & Google

De laatste les laat je vrij en zet je aan het werk. Nu moet je echt zelf gaan beginnen, zelf actie ondernemen. Ikzelf voelde wel enige twijfel maar Paco inspireert je echt om gemotiveerd aan de slag te gaan.

Zo zal je nu een goed begin hebben en is het alleen een kwestie van uitvoeren volgens de stappen van Vermeulen en zijn hoogstpersoonlijke content template.

Met een korte termijn plan van een paar weken en een lange termijn plan van 12 maanden zal jij onverslaanbaar een passief inkomen via affialite marketing voor jezelf gaan creëren met de lessen van de in10dagen cursus!

Passief inkomen met affiliate marketing

Van begin tot eind ga je dus aan de slag met het genereren van verkeer naar je website om klanten een product te verkopen. Dit kan je dus ook doen met jouw eigen video of social media kanaal. Door het aanbevelen van producten kan je de doorslaggevende factor zijn voor een klant om het product tóch aan te schaffen. Hier krijg je commissie voor zonder dat je actief nog aan de website werkt.

Je kan jouw passieve inkomen aanmaken in verschillende branches of niches, van verzekeringen tot vakanties en van software tot voedingssupplementen. Het leukste is zelfs nog als je écht achter het product staat wat je aanbeveelt. Je kan zelfs nog kijken buiten Nederland om in andere landen.

Conclusie betrouwbaarheid Paco en actieplan

Het is dus een fantastisch actieplan waar Paco Vermeulen zelf ook al groot succes mee heeft behaald. In10dagen leert je dus hoe je een kanaal opzet en hiermee doorlinkt naar een affiliate product om een percentage van de aankoopprijs te ontvangen.

Vermeulen laat ook zijn eigen resultaten zien en daarnaast de originele reactie van zijn leden. Hiermee krijg je een eerlijk beeld over de cursus en doe ik ook niks anders dan hem geheel vertrouwen, hij wil echt dat iedereen een passief inkomen kan krijgen.

Op een gegeven moment loopt jouw affiliate kanaal dus vanzelf en heb je regelmatig bezoekers die iets aankopen. Dit levert een passieve inkomsten stroom op waar je dus niks (meer) voor hoeft te doen!

Voordelen

  • Simpel verdienmodel
  • Eenvoudig en snel te leren
  • Passief inkomen zeer haalbaar
  • Duidelijk stappenplan van Paco zelf

Nadelen

  • Kan lastig schaalbaar zijn
  • Je moet soms geluk hebben
  • Veel bezoekers krijgen kan lang duren
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You May Also Like
smmb-masterclass-boyd-hoek

SMMB Masterclass Review

Inhoud Wat is Social Media Marketing?Achtergrond en betrouwbaarheid Boyd HoekDoelgroep van de SMMB MasterclassOver de SMMB Masterclass CursusWat ga je precies leren?Week 1: Fundering leggenWeek 2: Resultaten behalenWeek 3: Eerste…
Bekijken