Wie is vastgoed ondernemer Vasco Rouw?

Wie is Vasco Rouw en is hij betrouwbaar met investeren in vastgoed?

Vasco Rouw, een man van vele werelden en gezichten. Eens bekend van z’n gaming bedrijf, en inmiddels ook groot in het vastgoed, beleggen en z’n eigen Millionaires Club. Maar wie is Vasco nou echt en wat doet hij allemaal?

Als mentor is hij te vinden in z’n zelf opgebouwde community, en daarnaast is hij nog een groot ondernemer die al op jonge leeftijd succes behaalde in de game industrie. Op het moment deelt hij nog vele adviezen over hoe je kan investeren zoals hij dat doet om je geld voor je aan het werk te zetten!

Lees hier meer over het verleden van Vasco, zijn huidige bedrijven en wat je wel en niet aan hem hebt!

Een Vroeg & Jong Succes

Vasco Games
Rouw vertelt over Vasco Games op de Young Business Awards.

Vanaf jongs af aan maakte Vasco Rouw al kennis met het ondernemerschap. Op de middelbare school zat hij urenlang nieuwe games te ontwikkelen en leerde hemzelf programmeren. In korte tijd liet hij simpele games uitgroeien tot een waar succes en haalde zelfs honderdduizenden spelers binnen.

Voor z’n 21e draaide hij dan ook al een forse maandomzet en behaalde als eerste Nederlandse gamebedrijf maar liefst een miljard downloads op z’n games. Maar ook kreeg hij al een vroeg een kind en ging dit niet altijd even vlekkeloos met zowel z’n relatie als de opvoeding van z’n kind en de exponentiële groei van het bedrijf.

Vasco Games

Inmiddels waren deze eenvoudige snel geschreven games uitgegroeid tot één van de grootste gamebedrijven van Nederland. Rouw zette hier vanuit Emmen Vasco Games op en liet bijna alles geautomatiseerd en passief verlopen. Vanaf z’n 13e jaar was Vasco Rouw hier al mee bezig, en kon na enkele jaren al z’n ouders bij hem in dienst nemen.

Aangezien Vasco ervoor zorgde dat andere mensen voor hem gingen werken, had hij enorm veel tijd over om te gaan feesten. Totdat hij dus al op vroege leeftijd een kind kreeg met z’n toenmalige vriendin. Toen heeft hij besloten zich echt te gaan richten op het ondernemerschap en de groei van Vasco Games, waarna hij mobiele games ging produceren en opnieuw enorm succes behaalde.

Internationale Groei

Vasco Rouw wist z’n onderneming ook internationaal tot succes te laten bloeien en nam enorm veel mensen in dienst. In korte tijd groeide het bedrijf nóg sneller maar was dit niet altijd zonder gevaar. Met veel werknemers in dienst en de prestatiedruk vanuit z’n Vasco Games begon de stress de overhand te nemen. Ook privé zat het niet helemaal goed.

Om toch z’n leven op alle vlakken een succes te laten zijn, ging Vasco Rouw zich puur op z’n eigen ontwikkeling focussen en liet hij het werk aan anderen over. Mede hierdoor was een nieuw idee geboren, The Millionaires Club, waarin mensen worden opgeleid tot persoonlijk succes en hardwerkende ondernemers. Via deze weg kan Vasco, in samenwerking met Sofiane Boussaadia, z’n levenslessen doorgeven aan de studenten.

The Millionaires Club

The Millionaires Club Vasco Rouw

Om gelukkig te zijn, merkte Vasco Rouw, moet je op alle vlakken van je persoonlijkheid ontwikkelen, niet alleen financieel. Met deze insteek heeft hij alle falen uit het verleden achter zich gelaten en Vasco Games laten runnen door een andere manager. Op deze manier kon hij zich volledig richten op z’n eigen gesteldheid.

Via zelfstudie kwam Rouw er ook achter dat hij graag anderen willen leren hetzelfde te doen en studenten door eenzelfde zelfontwikkelingstraject laten gaan. The Millionaires Club is hier een perfecte community voor geworden, waarin mensen elkaar beter maken. Ook hierin leer je hoe je alle vlakken van je leven in orde krijgt, dus qua mindset, financieel, vrijheid, beleggen, investeren en doelen stellen.

Samenwerking Rapper Boef

Kort na de opstart is Vasco Rouw gaan samenwerken met eerder genoemde Sofiane Boussaadia, ofwel rapper Boef. Hij ziet zichzelf bijvoorbeeld ook meer als succesvolle ondernemer dan als slechts een rapper die geluk heeft gehad, en dat ben ik met hem eens.

Check hier <a href="https://www.verdienformule.nl/review/the-millionaires-club/" class="rank-math-link">onze review</a> van The Millionaires Club.

Dus deze samenwerking is ook zo gek nog niet want samen brengen zij meer dan 3000 mensen bijeen in een community, en geven ze waardevolle lessen waarin mensen henzelf leren kennen en beter worden. In eerste instantie zal je net als ik ook niet veel verwachten van Sofiane, maar als je beter gaat kijken naar hoe zij hun zaken aanpakken, krijg je echt wel respect.

Investeren in Vastgoed met Vasco

Een ander tof punt is het investeren samen met Vasco. Het belangrijkste voorbeeld hiervan is waarschijnlijk Boef zelf, die al het geld wat hij met rappen verdiend heeft, is gaan investeren in vastgoed of beleggen in aandelen, obligaties en cryptocurrency samen met Vasco Rouw zelf.

Daarnaast is het leuk om hem te zien met andere grote ondernemers, denk bijvoorbeeld aan dropshipping koning Joshua Kaats. Ook zei werken samen aan een plan voor Joshua om z’n geld te investeren in vastgoed, waar zij het één en ander over delen. Meer weten? Check ‘m hieronder (je kan even door de video qua tijd scrollen):

Maar naast deze projecten met Boef en Kaats richt Vasco Rouw zich ook op beleggen en het advies hiervan. Zelf is Vasco ook groot in Emmen zelf in vastgoed en heeft maar liefst 100+ panden. Alleen om nog meer te gaan spreiden, is beleggen zeker de beste optie hiervoor.

Vasco Rouw Beleggen

Beleggen is een handig idee, met name voor ondernemers die hun eigen pensioen moeten regelen. Op je spaarrekening krijg je namelijk helemaal geen rente, en de inflatie van gemiddeld 2% per jaar helpt hier ook niet zo zeer bij mee.

Het is dus een lange termijn strategie waarbij je jouw vermogen voor je aan het werk zet. In The Millionaires Club krijg je hier ook verschillende lessen over en kan je altijd vragen stellen aan de andere leden van de community. Een ander handig punt hiervan is dat je ook altijd ideeën en adviezen krijgt vanuit andere leden!

Portfolio van Aandelen, Obligaties & Crypto

Het eigen beleggingsportfolio van Vasco Rouw zelf bestaat deels voor de helft uit zekerheid en de andere helft uit “High(er) Risk, High Reward”. Als mentor en ondernemer kan je hem dan ook kopiëren en z’n strategie overnemen.

Om meer te weten komen over waarom hij belegt op de manier hoe hij dat doet, kan je verschillende filmpjes online vinden, of lid worden van The Millionaires Club. Maar wat je vooral ziet is dat hij z’n vermogen verdeelt in verschillende percentages en deze vervolgens toebedeelt onder categorieën als obligaties (zekerheid), aandelen (minder zeker), fondsen (zeker) en crypto (erg volatiel).

Conclusie als Mentor & Ondernemer

Als mentor in TMC is Vasco Rouw dus erg geliefd en wordt zijn advies dan ook zeer serieus genomen. Je ziet ook dat hij graag wilt dat anderen het succes behalen en vooral de vrijheid verkrijgen die hijzelf al heeft, dit maakt hem ook een geloofwaardige mentor.

In het ondernemerschap kan je daarnaast ook zien dat Vasco al lange tijd ervaring heeft. Inmiddels tikt hij al bijna de 20 jaar aan, en heeft hij al duidelijk veel persoonlijk en financieel succes behaalt, op dit gebied is zijn advies dan ook erg waardevol.

Om meer van Vasco te weten te komen of zelfs te leren, volg hem dan op Instagram, YouTube of The Millionaires Club!

2 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like