Wie is Jacko Meijaard ondernemer verdienformule

Wie is Jacko Meijaard – betrouwbaar of opgelicht?

Jacko Meijaard is een expert op het gebied van Affiliate Marketing en heeft hier z’n eigen passieve inkomen in gegenereerd. Hiernaast leert hij zijn studenten voor een enorm scherpe prijs hetzelfde verdienmodel in de Affiliate Marketing Revolutie.

Maar heeft hij wel goede bedoelingen? Jacko is één van de meest bescheiden en oprechte internetondernemers online te vinden en wil serieus het beste voor iedereen om hem heen. Zo zie je ook dat zijn forum, de Internet Succes Gids, is ingedeeld met categorieën welke ook zijn gefocust op succesverhalen, vragen en de 10k club. Dit blijkt zeker ook van succes onder z’n cursisten!

Wie is Jacko Meijaard?

Wie is Jacko Meijaard op AD.nl
Het AD artikel over Jacko’s succes.

Als je al enig vooronderzoek hebt getroffen, ken je hem misschien wel van z’n artikel in het AD. Hier legt hij uit wie hij is en wat hij heeft bereikt met Affiliate Marketing! Maar dit is al jaren geleden…

Sinds toen is zijn 4-urige werkweek in stand gebleven, maar richt hij zich op een heel stel extra activiteiten. Zijn passief inkomen is gegroeid en hij blijft nog steeds commissie vangen met promoten van producten van derden. Dit doet hij in verschillende branches en heeft dit inmiddels ook helemaal geautomatiseerd, want uitbesteden is de sleutel tot vrijheid!

Wat klein is begonnen, is in korte tijd uitgegroeid tot een heus bedrijf met een eigen kantoor en dus ook een online cursus: De Internet Succes Gids. Hierover later meer. Jacko wilde zelf gewoon van loondienst af en z’n eigen dromen ontwikkelen, hierbij begeleidt hij dus ook anderen in hun weg naar financiële vrijheid.

Affiliate Marketing Revolutie Review

Een groot onderdeel daarvan is de Affiliate Marketing Revolutie als onder van de eerder genoemde InternetSuccesGids. Hier krijg je voor een paar tientjes, tientallen video’s die jou vertellen hoe je doet wat Jacko al heeft gedaan.

Voordat je begint met de cursus kan je al inspiratie opdoen door te lezen door het gehele forum met specifieke onderdelen als de succeslounge of dus zelfs de 10K club. Hierin lees je wat andere cursisten al voor succes hebben behaald en wat dus voor jou ook niet onmogelijk zal zijn.

Lees hier: De gehele AMR Review.

Daarnaast zijn er verschillende boards te vinden waarin je al je vragen kan stellen met onderwerpen als online geld verdienen, zoekmachine optimalisatie (SEO), WordPress thema’s en ook emailmarketing of meetups met andere ondernemers!

Opgelicht door Jacko Meijaard?

Eén van de laatste boards bij het Internet Succes Gids forum is gericht op geldzaken, en dit gaat uiteraard ook vaak gepaard met oplichters… Helaas blijft dit altijd voorkomen, maar is dit ook enorm afhankelijk van de afnemer van een product.

De cursus van Jacko is helemaal echt en ik heb zelf ook erg veel aan de video’s gehad. Als je goed oplet en duidelijk alle stappen volgt, dan ga je zelf ook succes behalen. Zit je te niksnutten en te hopen dat succes vanzelf komt? Dan gaat er helaas ook helemaal niks gebeuren.

Dan heeft Meijaard je niet opgelicht, dat heb je dan zelf gedaan! Maar als je al op deze pagina zit en meer info wilt over deze ondernemer en zijn cursus, dan ga ik er al vanuit dat je in de goede richting aan het werk bent. Lekker bezig!

Jacko Meijaard Ervaringen

Er zijn enorm opvallend weinig negatieve ervaringen met Jacko, zijn cursus en zijn bedrijven. Toeval? Ik denk het niet. Hij vraagt namelijk ook gewoon een eerlijke prijs, misschien wel te eerlijk, voor zijn cursus en via de VerdienFormule krijg je zelfs nog een enorme korting!

Dit geeft veel mensen simpelweg een goede ervaringen met de ondernemer, mede omdat hij oprecht is en enthousiaste video’s weergeeft. Voor meer informatie hierover kan je ook rustig over onze review van de AMR lezen of je even aanmelden voor zijn nieuwsbrief.

Zelf een ervaring met Jacko? Laat het hieronder weten!

Is hij betrouwbaar?

Dit is één simpel en duidelijk antwoord: Ja! Je betaalt met z’n cursus eigenlijk alleen voor zijn tijd en waarschijnlijk nog een heel stuk minder. Het is echt een hele lage prijs en je kan hier dan ook niets anders dan waarde uit halen.

Je zal zien dat je enorm vooruit gaat op het gebied van Affiliate Marketing en jouw eigen websites ook enorme omzet zullen behalen. Tevreden? Gooi het in de succes lounge en meld je direct aan voor z’n masterclass!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like