Wie is Boyd Hoek Verdien Formule

Wie is Boyd Hoek en is hij betrouwbaar of oplichter?

Duidelijke vragen met een minder duidelijk antwoord. Lees hieronder zo duidelijk mogelijk uitgelegd wie Boyd Hoek precies is en of hij goede zaken doet met zijn studenten!

Zo weet je gelijk of Boyd eerlijk is tegenover cursisten en of zijn SMMB Masterclass daadwerkelijk een goede manier is om online geld te verdienen. In dit artikel lees je wat zijn doel precies is en of betrouwbaar is.

Wie is Boyd Hoek?

Als internetondernemer zien velen hem als succesvolle guru die op het moment anderen op weg helpt hetzelfde te bereiken. Hij heeft z’n middelbare school nooit afgemaakt en volgt hier een veelgenoemde cliché van de weg van andere succesvolle ondernemers.

Dit bewijst echter wel dat je niet een opleiding nodig hebt om je succes te behalen en bij Boyd zie je dan ook dat hijzelf en zijn studenten grote omzet draaien met hun Social Media Marketing Bureaus.

In zijn jeugd had hij het zwaar met het ontdekken wie hij wilde zijn en wat zijn doel was in het leven. Op een gegeven vond hij de sales maar heeft hij zich nooit ergens aan toegewijd. Het enige wat is blijven hangen is z’n ondernemerschap. Hierbij zette Boyd naast een sales baan, ook een goedlopende SMMA op – genaamd Digital Presence.

Bekijk hier meer over het persoonlijke leven van Boyd Hoek!

Binnen de kortste keren draaien hij naast een groot verlies, ook een enorme omzet en wist dit vast te houden om zichzelf echt op het goede pad te zetten voor de rest van zijn leven. Nu wil hij graag zijn studenten van de SMMB Masterclass leren om hetzelfde te doen om financiële vrijheid te bereiken via een Social Media Marketing Agency!

Boyd Hoek Review SMMB Masterclass

Vanuit deze persoonlijkheid zien we Boyd als gezicht van de SMMB Masterclass welke je precies vertelt over het businessmodel Social Media Marketing. Dit houdt in dat Boyd je precies zal leren hoe je dit toepast en tot een succes brengt.

Lees ook: De SMMB Masterclass Review!

In de Boyd Hoek Review, met name over de Masterclass, heb ik het over het specifieke verdienmodel en hoe je dit voor jezelf kan opzetten. Hierbij is er bij de cursus van Hoek zelf een focus op de uitvoering en ga je niet persé enorm diep in op de systemen achter je business.

Je leert enorm veel over mindset, doelen stellen en gewoon actie ondernemen in plaats van alleen maar theorie aanleren. Zeker een enorm goede cursus om mee te beginnen, je leert immers het achterna streven van het tot in perfectie zelf aanleren van de benodigde vaardigheden.

Betrouwbaar, scam of oplichter?

Dan blijft uiteraard de vraag nog vanuit velen of Boyd Hoek nou te vertrouwen is. Ikzelf zie het eigenlijk zo; het is ook gewoon een jongeman voor wie het gelukt is een bepaald business model te begrijpen en hierbij groot succes te behalen.

Hij wil je simpelweg leren hoe hij dit heeft gedaan en hoe je dit op je eigen situatie toepast. Niks meer, niks minder. De meeste verhalen over oplichterij hoor je dus van mensen bij wie het niet is gelukt omdat ze niet genoeg tijd en moeite erin hebben gestoken. Het is ook gewoon geen “Get Rich Quick” scheme.

Social Media Marketing is zeker weten een bestaand begrip waar je ook nog steeds een werkende business achter kan opzetten. Iedereen kan dit! Je moet echt je eigen motivatie bij elkaar rapen en er gewoon voor gaan. Boyd zal je hier precies in de goede richting toe zetten en heeft alleen goede bedoelingen om je de stappen te leren die je het best kan zetten.

Ervaringen Boyd Hoek

De ervaringen van coach en mentor Hoek zijn dus verschillend van enorm positief tot enigszins negatief of neutraal. Zijn Trustpilot is hier zeer helder in en laat ook alle ervaringen staan zodat je goed kan zien wie wel en niet profijt hebben gehad van zijn cursus.

Het is eenvoudig gezegd zo dat wanneer mensen succes behalen in het leven, er altijd mensen zijn die hen onderuit proberen te halen. Ga dus zeker weten op je gevoel af en begrijp wat je zelf nodig hebt.

Online geld verdienen is niet voor iedereen weggelegd en er zijn zeker vele succesverhalen voortgevloeid uit de SMMB Masterclass. Ik zou je aanraden een gratis webinar te volgen van Boyd om zo een idee te krijgen van zijn manier van coachen en de bijbehorende modules. Lees ook de review!

Huidige social media advertenties

Op het moment zelf zie je Boyd ook wel regelmatig nog verschijnen op sociale media. Hij heeft adverties lopen voor deze cursus en wellicht zie jij deze ook binnenkort wel verschijnen! Hierboven zie je ook een kort voorbeeld in het filmpje.

Dit is uiteraard ook een onderdeel van Digital Presence en hoe hij zichzelf bekend maakt binnen het netwerk Nederlandse ondernemers. Het is ook zeker een opkomende guru die zich wil voegen bij grote internetguru’s als Jia Ruan en Joshua Kaats, ook beiden met eigen businessmodel en cursus.

Al met al is Boyd Hoek gewoon een redelijk succesvolle social media marketeer die nu graag z’n online bekendheid vergroot en meer mensen helpt met online vrijheid behalen!

1 comment
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
agency-masterclass-review

Agency Masterclass Review

Inhoud Wat is de Agency Masterclass?Wie zitten er achter de Agency Masterclass?Hoe zit de Agency Masterclass in elkaar?Module 1: Mindset voor succesModule 2: Het nieuwe ParadigmaModule 3: AttractModule 4: CaptureModule…
Bekijken