garagebox verhuren passief inkomen.

Garagebox Verhuren als Belegging: Ideeën voor een Passief Inkomen

Inkomen verdienen met garageboxen? Dat kan! Je kunt eenvoudig garageboxen verhuren en daarvan een passief inkomen genereren. Hoe je dat doet? Lees hier meer over het proces van het verhuren van garageboxen, zodat jij ook geld kunt verdienen door middel van de cashflow box videotraining.

Bekijk hier meer over wat we bespreken in dit artikel over het draaien van een passief inkomen vanuit garagebox verhuur.

Wat zijn garageboxen?

Garageboxen zijn grote garages die ongeveer eenzelfde oppervlakte hebben als de woonkamer van jouw huis. Ze kunnen worden verhuurd voor tijdelijk of langdurig gebruik, dit is afhankelijk van wat je ermee wilt.

Garageboxen verhuren iedere dag meer in populariteit, omdat het echt een prima methode is om geld te verdienen door middel van iets dat jij altijd al wilde doen! Als ondernemer kan je garageboxen verhuren en daarvan op deze manier zelfstandig geld gaan verdienen.

Hoeveel kan je verdienen met garageboxen verhuren?

garageboxen-opslag-verhuur
Garageboxen zijn ook beschikbaar als opslag en werkruimte

Je kunt met garagebox verhuren een flink bedrag gaan bijverdienen. Het is namelijk zo dat je door middel van het aantal beschikbare garages erg flexibel bent in wat betreft de hoogte van jouw inkomen via de hoeveelheid garageboxen waarin je belegt.

Het verhuren van garageboxen is echt ideaal omdat je hiermee zelfstandig kunt gaan werken. Je hoeft geen personeel in dienst te nemen en toch kan je genoeg inkomen uit het verhuren halen om jezelf lekker te ondersteunen!

Een garagebox verhuren is erg populair omdat het echt heel flexibel in te zetten valt. Hoe groot je inkomen hiermee gaat worden, ligt alleen aan jouw wensen en de beschikbaarheid van garageboxen in jouw regio.

Rekenvoorbeeld van hoeveel je kan verdienen met de verhuur van garageboxen:

Stel je verhuurt garageboxen voor €78 per maand, dan kan je een bedrag van €936 per jaar bijverdienen. Als deze garageboxen gedurende 30 jaar worden verhuurd (dit is namelijk het gemiddelde aantal jaren dat men afneemt), kun je daarmee dus een inkomen genereren van: 30 x €936 = zo’n € 28.000,- in totaal!

De voordelen van het verhuren van garageboxen

  • Je kunt zelfstandig een passief inkomen verdienen door middel van garageboxverhuur
  • Garagebox is flexibel in te zetten wat betreft de hoogte van het inkomen én ook wanneer je ermee stopt! Met andere woorden: garagebox verhuren is erg flexibel
  • Je biedt goede service aan de klant (garageboxverhuur) én hebt veel vrijheid in hoe en waar jou inkomen word gegenereerd. Aangezien dit een passief inkomen is, kan je het dus 24/7 laten doorlopen zonder dat je hier flink voor hoeft te werken!
  • Garagebox verhuren biedt veel flexibiliteit in relatie tot het leven van jouw klant

Nadelen van het verhuren van garageboxen

  • Garagebox verhuren is niet aan de lopende band mogelijk, je moet dus ook andere bezigheden ernaast gaan uitoefenen om echt geld te kunnen verdienen
  • Het kan lang duren voordat de garagebox beschikbaar wordt voor verhuur, je klanten moet dus echt geduld hebben
  • Als er iets meer gebeurt met de garagebox (zoals schade), dan is dit niet altijd goed te repareren en kan je daardoor inkomen mislopen
  • Garageboxverhuur is niet voor iedereen weggelegd. Je moet van nature ondernemend in het leven staan om dit wel aan te kunnen

Cashflow box videotraining: het geheim achter de cashflow box!

sandra-aagenborg-garageboxen
Sandra Aagenborg van passiefinkomenmetgarageboxen.nl

Wat is een cashflow box en wat maakt het zo bijzonder? Cashflow box word gebruikt als verzamelnaam voor verschillende soorten methodes, die te maken hebben met garagebox verhuur. De basisgedachte hierin is dat je geld kunt blijven verdienen door hetzelfde principe van wederverkoop aan te houden.

Eén ding waar alle cashflow boxes uiteindelijk over bespreken is garages of andere ruimtes verhuren om daarmee geld te verdienen.

Er zijn veel verschillende cashflow boxen en deze hebben allemaal eigen regels, manieren om ze uit te voeren en mogelijkheden voor inkomsten.

Inhoud van de Cashflow box training van Passief Inkomen met Garageboxen

De videotraining bevat 10 video’s welke je opbouwend meer informatie geven over het succesvol opstarten van een belegging in een garagebox bij jou in de buurt, of in Nederland.

Video 1: Kies je box!

In deze module leer je over de voor- en nadelen van het verhuren van de garageboxen en hoe je begint met verschillende aankoop mogelijkheden voor een garagebox.

Video 2: Bestaande boxen zoeken

In deze module leer je hoe jij op een gerichte manier kan zoeken op Funda Business. Er wordt gekeken naar mogelijkheden om garagebox te kopen, maar ook wat voor soort box het meest interessant is voor jouw situatie.

Video 3: Nieuwe boxen zoeken

Deze module leert je hoe jij op een gerichte manier kan zoeken op andere websites dan Funda Business. Dit doe je via Google en er wordt vooral gekeken naar garagebox verhuur concepten die zelfstandig kunnen draaien

Video 4: Bereken je rendement

In deze module leer je hoe jij het rendement kunt berekenen voor een garagebox en wat de investering hierin is. Ook verschillende rekenbegrippen voor het berekenen van je rendement met een lening en op eigen rendement.

Video 5: Risico’s verkleinen

Hier behandelen we alle risico’s die je loopt bij het verhuren van garageboxen. Wat zijn voor jou belangrijke factoren om eerst goed te bekijken voordat je besluit ermee aan de slag te gaan, zonder het risico op leegstand, verkeerde huurders of illegale activiteiten.

Video 6: Actief of passief verhuren

In deze module leer je vanuit welk perspectief je garagebox wilt verhuren. Kies jij voor meerdere boxen en zelf actief bezichtigen, of heb je liever een passieve invulling met onder andere advertenties plaatsen online. En wat zijn van beide de voor- en nadelen?

Video 7: Alles over de BTW

In deze module leer je wat BTW is, welke factoren invloed hebben op jouw btw berekening en hoe je dit in zijn algemeenheid kan verlagen. Ook de factuurvoering met je eigen BTW-nummer is belangrijk.

Video 8: BTW-Aangifte

In deze module wordt ingegaan op het doen van BTW aangifte voor jouw garagebox. Er zijn verschillende manieren om dit te verlopen en wat je hierdoor kunt besparen als investeerder in een garagebox, zoals dure accountantskosten.

Video 9: Alles over Box 3 van de belastingdienst

Je doet jouw aangifte van huuropbrengsten in Box 3, waar je meer informatie over krijgt, en waarom hier de WOZ-waarde van belang is.

Video 10: Garagebox verkopen

In de laatste module leer je hoe je een garagebox verkoopt aan iemand anders, wat het doel is van dit gehele proces. Ook worden hierin verschillende elementen uitgelegd die jij moet weten om snel een verkoop te kunnen realiseren, voor zowel zakelijk als particuliere verkoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like