Geld verdienen met crypto trading bots.

Geld Verdienen met Crypto Trading Bots

Het geld verdienen met cryptocurrency’s is iets wat steeds meer mensen onder de knie krijgen, terwijl er veel energie wordt gestopt in het leren handelen en het handelen zelf. Echter, tegenwoordig is het mogelijk om met een stuk minder moeite geld te verdienen met crypto.

Dankzij de crypto trading bots kunnen cryptohandelaren tegenwoordig op een passieve manier geld verdienen. Je kiest een crypto bot of stelt een crypto bot in en vervolgens doet dit algoritme het werk voor jou. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? In deze blog kun je ontdekken wat crypto trading bots precies zijn en welke geschikt is voor jou!

Wat is een crypto trading bot?

Een crypto trading bot is software, waarmee automatisch cryptocurrency’s worden gekocht en verkocht. Doordat deze bots niet te maken hebben met emoties, kunnen ze veel effectiever een plan uitvoeren. Doordat de koers van cryptomunten zoals Bitcoin en Ethereum erg volatiel kan zijn, is het voor veel handelaren lastig om deze emoties onder controle te houden.

Wanneer emoties de overhand krijgen, kunnen er verkeerde beslissingen worden genomen, die uiteindelijk juist geld kosten. Een bot heeft geen FOMO wanneer de koers hard stijgt en geen last van FUD wanneer de koers daalt, ideaal!

Welke crypto trading bots zijn er?

Er zijn een hoop verschillende soorten crypto bots. Doordat je ze ook zelf kunt programmeren, zijn er veel mensen die hier eenvoudig gebruik van maken. Je kunt immers je eigen strategie invoeren en de computer jouw werk laten uitvoeren. Naast de bots die mensen zelf maken, zijn er ook diverse trading bots van verschillende bedrijven. Hieronder nemen we een aantal van deze bedrijven met je door, zodat je misschien wel jouw toekomstige crypto bot kunt vinden!

1. Coinmerce – Geïntegreerde crypto bots

coinmerce review.

Als het gaat om handelen in crypto is Coinmerce een van de Nederlandse handelsplatformen, waar veel Nederlanders vertrouwen in hebben. Niet alleen kun je hier zelf eenvoudig crypto kopen en verkopen, ook is het mogelijk om dit door bots uit te laten voeren. Coinmerce heeft zelfs verschillende bots, die voor verschillende strategieën gebruikt kunnen worden.

Zo is er een defensieve bot, die gaat voor zekerheid. Bij deze bot zal je minder snel verlies gaan maken, wat natuurlijk een geruststellende gedachte is. Een lager risico betekent echter ook een lager rendement. De kans bestaat dus dat je minder geld zal verdienen met deze Coinmerce bot. Gelukkig heeft Coinmerce ook een agressieve bot, die juist veel risico neemt en in potentie ook voor veel winst kan zorgen.

Zoek je iets tussen deze twee bots in? Coinmerce heeft voor jou dan de neutrale bot, deze bot houdt rekening met de risico’s en investeert hierdoor minder, wat handig kan zijn indien het algoritme een verliesmakende trade heeft gestart.

2. Bitvavo – Verbind jouw crypto bot

Bitvavo Crypto app

Onder de meeste Nederlanders is Bitvavo hét platform waar geïnvesteerd wordt in cryptocurrency’s. Niet alleen kun je hier jouw cryptomunten kopen en verkopen, ook maakt Bitvavo het mogelijk om geld te verdienen met een crypto bot. Door een crypto bot account aan te maken en deze te verbinden met Bitvavo kun je handelen op Bitvavo, zonder daar zelf als je energie in te hoeven stoppen. Bepaal zelf wat je inleg is en voor welke winstpercentages je wil gaan, zonder dag en nacht achter je desktop de koers in de gaten te houden!

3. 3Commas – Technische Trading Bots

3commas crypto trading bot.

Ook de bots van 3Commas zijn onder te verdelen in verschillende categorieën. Voor elke soort markt is er een andere bot. Wanneer de koers neerwaarts beweegt, kun je voor de DCA Shorts bot gaan. Hiertegenover staat dat je bij een stijgende koers kunt profiteren van de DCA Long bot. Via deze bots kun je op natuurlijke wijze coins kopen en verkopen. Gaat de markt zijwaarts? 3Commas heeft met de Grid bots een bot die rekening houdt met de steun en weerstand en op basis van deze technische analyse handelt.

4. Thriven – Automatisch Handelen

thriven trading.

Via Thriven kan je heel gemakkelijk zelf automatisch crypto handelen in samenwerking met crypto experts. Bij crypto trading bots zal het je er met name om gaan dat jouw kapitaal passief groeit, en Thriven wil dit enorm graag ondersteunen.

Door middel van doordachte algoritmes en crypto masterclasses, beide van experts met meer dan 20 jaar ervaring, bieden zij jouw de perfecte oplossing voor het investeren in de cryptomarkt. Voor een vaste prijs per maand, en zonder minimum kapitaal, krijg je toegang tot hun community, resultaten rapporten en zelfs specifieke consultancy.

Zie Thriven als een crypto trading bot met menselijk toezicht en support!

5. Cryptohopper – Verbind met Crypto Exchange naar keuze

cryptohopper-trading bots.

Een andere bekende bots aanbieder is Cryptohopper. DIt handelsplatform werd in 2017 gelanceerd en is uitgegroeid tot een product waar meer dan 150.000 mensen gebruik van maken. De bots van Cryptohopper ondersteunen in totaal ruim 100 verschillende coins en is te gebruiken om de meeste grote exchanges.

Zo is het mogelijk om Cryptohopper via Coinbase, Binance, KuCoin en dus ook zelfs Bitvavo te gebruiken. Indien je van deze bots gebruik wil maken, is het handig om de handelskosten per exchange na te gaan. Via een trading bot crypto verhandelen brengt namelijk ook handelskosten met zich mee. Het kan natuurlijk voordelig zijn wanneer de handelskosten op een platform zeer laag zijn!

6. Bitsgap – Slimme Algorithmische Crypto Trading

Eén van de meest geavanceerde crypto trading bots is Bitsgap. De bots van dit platform kunnen alles wat jij op trading gebied op zoek naar bent. Van Futures tot Dollar Cost Average (DCA), je kunt instellen wat jouw favoriete strategie is. Het handige aan Bitsgap is dat zij een gratis proefperiode hebben, waarin je 7 dagen de tijd hebt om gebruik te maken van hun producten.

Je kan de Bitsgap crypto bots op meer dan 15 verschillende exchanges gebruiken, waaronder grote exchanges zoals KuCoin, Coinbase, ByBit en Binance! Ruim 500.000 crypto traders maken al gebruik van de bots van Bitsgap, die allen profiteren van de Basic, Advanced en PRO abonnementen.

Waarom zou je een crypto trading bot gebruiken?

Niet alleen het gebrek aan emotie is iets wat handig is aan deze crypto bots, maar er zijn veel meer voordelen aan deze manier van traden. De cryptomarkt draait 24 uur per dag op volle toeren, elke dag van de week. Voor geen enkel mens is dat volledig te volgen, we hebben immers onze nachtrust nodig. Een handelsbot kan in de uren dat jij slaapt voor jou blijven handelen. Hierdoor kun je actiever op de markt zijn en zal je geen kansen missen!

Ook voor cryptoliefhebbers, die net de op de blockchaintechnologie gebouwde cryptomunten hebben ontdekt, is een bot zeer bruikbaar. Je kunt profiteren van voorgeprogrammeerde bots, die op geprogrammeerde momenten kopen en verkopen. Indien je weinig of geen kennis van het handelen in crypto hebt, kan dit een mooie manier zijn om jouw koop- en verkoopmomenten te bepalen.

Hoe werkt een crypto trading bot?

Elke bot werkt anders, doordat bots op verschillende manieren worden geprogrammeerd. Zo kun je een strategie instellen en geld verdienen wanneer de koers omhoog gaat, maar het is ook mogelijk om te profiteren van een neer- of zijwaartse koers. In de meeste gevallen bestaan cryptocurrency bots uit drie delen:

  • De generator
  • Een risico-analyse
  • De uitvoering

Deze drie elementen bekijken handelskansen van A tot Z. De generator richt zich op het maken van koersvoorspellingen en ontdekt aan de hand daarvan of het een goed koop- of verkoopmoment is. Vervolgens wordt er bij de risico-analyse bekeken welke risico’s er uit de voorspelling kunnen ontstaan. Tot slot zorgt het uitvoerende deel dat er een definitief besluit wordt gemaakt, over het te kopen of verkopen van de betreffende cryptocurrency.

Conclusie over alle Crypto Trading Bots

Zoals je ziet zijn er heel wat crypto trading bots om uit te kiezen op de markt, en hoef je er alleen nog eentje te zoeken waar jij in gelooft!

Het gaat erom dat jij goed met het platform overweg kan, en beslist welke crypto broker je vertrouwt, maar ook welke verbinding.

Zo biedt Coinmerce allebei de services, exchange en bot, en is het bij de rest een kwestie van de bots verbinden met de exchange, zoals bij Bitvavo.

Het beste is om bij allemaal even te kijken, de pagina’s te lezen en vervolgens enkele demo filmpjes kijken over het platform.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like