Beste Crypto App voor Nederlanders

Voor het vinden van de beste crypto app, is het handig om hier even een kijkje te nemen om een inzicht te krijgen in de mogelijkheden. Zo zijn er verschillende apps die stuk voor stuk hun eigen diepgang en opties hebben!

Ook zou je kunnen overwegen om te beginnen met het kiezen van een goede exchange. Daarover kan je meer lezen bij het artikel over de beste crypto exchange in Nederland. Zo heb je een dubbele onderbouwing waarom je in Nederland zou kiezen voor de crypto exchange of app die bij je past.

1. Bitvavo – Nederlandse Crypto App en Exchange

Bitvavo Crypto app

Van Nederlandse bodem is de nummer 1 op het moment Bitvavo. Zij bieden een binnenlandse crypto exchange met daarbij een enorm praktische en overzichtelijke crypto app. Bitvavo maakt het de gebruiker simpelweg enorm makkelijk om crypto te zoeken, kopen en verkopen.

Daarnaast kan je ook nog staken met het platform waardoor je op meerdere manieren kan geld verdienen met cryptovaluta. Op basis van je eigen niveau handel je hier, of nou gaat voor HODL’en of daytraden!

Mocht je nou actief willen traden, overweeg dan Bitvavo al helemaal, je krijgt namelijk nu de eerste 1000 euro aan transactiekosten voor niks! Check de deal hier.

2. BUX Crypto – Eenvoud is kracht

bux crypto app

Vervolgens kijken we naar Bux Crypto, wat een aftakking is van Bux Zero (Bux0) met als unieke punt dat je commissievrij kan traden! Je betaalt dus altijd onafhankelijk van je inleg een vaste fee waardoor je lekker transparant kan beleggen in cryptocurrency.

Zoals je hierboven ook ziet op de foto, is het een simpel platform met een overzichtelijk portfolio. Verder is de Bux Crypto app ook daadwerkelijk ontwikkeld als app, waardoor de exchange ook alleen via die weg toegankelijk is.

In principe zou dit geen probleem moeten zijn, omdat je voor het aankopen en verkopen van crypto niet veel nodig hebt. De app is zoals je op de foto ziet, ook te installeren voor pc.

3. DEGIRO – Nu ook voor crypto

degiro broker beleggingsapp.

Dan eentje die je misschien niet zo snel in dit rijtje had verwacht: DEGIRO. Een online broker, die veel mensen eigenlijk alleen maar kennen om hier bijvoorbeeld aandelen te kopen. Maar het is ook mogelijk om bij deze partij je crypto te kopen, en laten ze een mobiele app hebben. Dus ze passen perfect in dit rijtje.

Crypto kopen bij DEGIRO is nog een beetje beperkt, maar het kan wel. Je belegt dan in zogenaamde ETF’s en trackers, die de prijs van de bitcoin bijvoorbeeld volgen. Op die manier kan je dus je portfolio blootstellen aan cryptovaluta.

4. Binance – Grootste Aanbod en Handelsvolume

Binance crypto marketplace

Dan kijken we naar de crypto app met het grootste handelsvolume, en het grootste aanbod aan cryptovaluta. Uiteraard is het niet mogelijk voor elke crypto om zich zomaar aan te bieden op Binance, dit is gelukkig nog enigszins gereguleerd.

Op bovenstaande foto zie je tevens ook staan dat je snel en gemakkelijk crypto kan kopen, en grotendeels is dit ook gewoon waarheid. Het duurt vaak wel even voordat je het platform van Binance door hebt, omdat het niet altijd allemaal voor zich spreekt.

De app van Binance is even geavanceerd als de desktop versie, en dit maakt het soms lastig om even snel iets te kopen. Hier is overigens wel een handige oplossing voor gekomen, namelijk Binance Lite, waardoor je zonder enige commotie alsnog eenvoudig crypto kan kopen.

5. BLOX – Nederlandse simpele crypto app

BLOX crypto app nederland

Wanneer we specifiek weer de apps voor crypto trading induiken, komen we uit bij BLOX. Dit is een app die ontwikkeld is in Nederland en gefocust is op het eenvoudig traden van cryptocurrency.

Het voordeel is dus dat je snel ziet hoe het werkt en je in no-time hoge bedragen kan inleggen bij de crypto die je wilt. Een nadeel kan zijn dat je niet alle cryptomunten kan vinden waar je geïnteresseerd in bent, of dat bijvoorbeeld de transactiekosten relatief hoog kunnen uitvallen.

BLOX blijft toch zeker door veel mensen aangeraden vanwege het laagdrempelige instapniveau en juist daarom staat hij hier ook tussen!

6. Coinbase – Pro opties voor extra functies

coinbase crypto exchange

Dan! Coinbase doet fantastisch mee in het wereldwijde circuit van crypto trading. Maar doen ze dat ook in het gebied van crypto apps? Toch zeker zien we veel gevorderde crypto traders ook lid worden bij Coinbase Pro om hier hun investeringen te laten afhandelen.

Bovenstaand op de foto zie je ook dat Coinbase erg hamert op hun app aangezien ze hierin crypto begrijpelijk maken en inzichtelijk. Verder is Coinbase ook erg reëel met hun transactiekosten, waardoor het ook op de lange termijn niet teveel impact heeft op de groei van je portfolio.

Aanmelden blijft gratis, en hiermee kan je snel rondkijken in het platform!

Wat is voor mij de beste app voor crypto?

Houd rekening met het feit dat je interesse zal groeien voor cryptovaluta, zeker als je portfolio groeit…

Kies dus een app waarmee je naar loop van tijd ook nog tevreden over bent en niet het probleem krijgt dat je alles moet gaan overzetten. De grootste factoren die meespelen in de keuze voor een app om crypto op te handelen zijn veelal:

 • Eenvoud
 • Handelsvolume
 • Kosten en transactiekosten
 • Inzicht in portfolio (en groei)
 • Lange termijn visie met geavanceerde app & desktop versie

Juist hierom raden we je aan te kiezen voor een app waar je als beginner van leert, en op termijn ook nog meer functies uit haalt. Voor Nederlanders raden we om deze raden vaak Bitvavo aan, aangezien zij ruim aan bovenstaande eisen voldoen. En tevens hebben zij nu een aanbieding lopen waarmee je eerste 1000 euro aan transactiekosten voor niks is!

Mocht het je niet uitmaken waar de exchange zich bevindt, dan is Binance of Coinbase een goede keuze, aangezien hier het handelsvolume een stuk hoger ligt en zij ook de bovenstaande functies hebben. Daarnaast kan je hier meer leren in de crypto academy!

Crypto App voor iOS en/of Android

Voor het downloaden van een crypto app voor iOS en Android hoef je verder niet te druk te maken. Alle bovenstaande vijf apps zijn beschikbaar op beide platformen, met precies dezelfde functionaliteit.

De beste crypto apps voor iOS en Android zijn dan nogmaals:

 • Bitvavo
 • BUX Crypto
 • DEGIRO
 • Binance
 • BLOX
 • Coinbase

Maak de keuze op basis van jouw eisen en begin direct met geld verdienen met crypto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
Internet Marketing Unie IMU software reviews en ervaringen

Internet Marketing Unie (IMU)

Inhoud Wat is de Internet Marketing Unie?Online KennisActieve leeromgevingOnline Marketing ToolsVan wie is IMU BV?Martijn van TongerenTonny LoorbachIMU Software: De Online Marketing TornadoOnline Marketing Tornado ToolsPhoenix – Landingspagina’s, Funnels en…
Bekijken