Beste Mindset Boeken

Beste Mindset Boeken voor Business en Ondernemers

Ben jij ook veel bezig met zelfontwikkeling en je level verrijken? Lees hier de beste boeken voor mindset om laagdrempelig in jezelf te investeren!

De mindset is voor veel miljonairs de reden waarom zij succesvol zijn geworden en behaald hebben wat zij voor ogen hadden.

1. Master your Mindset – Michael Pilarczyk

Michael Pilarczyk is in korte tijd een bekende zakenman geworden die bekend staat om z’n rustige maar effectieve aanpak.

Dit dankt hij mede aan zijn manier van denken en hoe mentors hem hebben geleerd hoe je het leven leidt en je eigen mooiste leven creëert.

Meer informatie over Master your Mindset >

master your mindset pilarczyk

Master your Mindset behoort tot het beste boek voor de mindset van ondernemers omdat je stapsgewijs leert wat wel en niet belangrijk is in jouw leven. Op deze manier van zelfontwikkeling ga je echt een transformatie door richting persoonlijke groei.

Het is zo geschreven dat je het makkelijk kan volgen, en de opdrachten ook goed kan uitvoeren omdat het duidelijk uitgelegd is. Want wie zich persoonlijk ontwikkelt… Ontwikkelt zich op zakelijk, emotioneel en spiritueel vlak!

2. Denk Groot, Word Rijk – Napoleon Hill

Originele Titel: Think and Grow Rich

Letterlijk de titel is wat je verwacht van het boek.

Denk groots, en het rijkdom beweegt zich naar jou toe. De manier waarop je denkt is de manier waarop je leeft, handelt en je gedraagt.

Meer informatie over Think and Grow Rich >

think and grow rich

Think and Grow Rich is vanuit het Engels naar het Nederlands vertaald, wederom door Michael Pilarczyk. Dit omdat hij het boek voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar wilde stellen, aangezien hij zelf enorm veel heeft gehad aan het toepassen van het materiaal uit dit boek.

3. Invloed – Robert Cialdini

Originele Titel: Influence

Een klassiek boek wat door velen wordt aangeraden, over de overtuigingskracht van de mens.

Het gaat over de psychologie achter de interactie met andere mensen en daarbij de zes onderliggende geheimen van overtuiging.

Krijg meer informatie over Invloed >

invloed cialdini

Dr. Robert Cialdini is tevens een expert op het gebied van invloed en overtuiging. Hier heeft hij al 35 jaar ervaring met onderzoek op dit vlak en juist daarom zijn er al ontzettend veel mensen die dit boek gebruiken om meer te leren over het (positief) beïnvloeden van mensen.

Cialdini leert je in Invloed hoe je met de zes basisprincipes een gevaardigde persoon wordt die andere overtuigt. Ook handig wanneer je werkt in de sales of je standpunten op andere manieren wilt verdedigen. Eigenlijk essentieel voor elke ondernemer en persoon in onderhandeling.

4. Begin met het Waarom – Simon Sinek

Originele Titel: Start With Why

Begin met het Waarom legt je uit hoe belangrijk het is om je ‘Why’ te vinden in dit leven.

Waarom doen we wat we doen? Waarom zijn sommige mensen meer innovatief? En waarom hebben specifieke mensen keer op keer succes?

Simon Sinek legt je haarfijn uit wat de essentie is van jouw ‘Waarom’ en waarom dat het beste uitgangspunt is.

Meer informatie over Begin met Waarom >

begin met het waarom simon sinek

Zeker in het vlak van mindset, is het beginnen met waarom één van de belangrijkste dingen die je kan doen. Sinek beweert dat het niet uitmaakt met zaken WAT je doet, maar WAAROM je iets doet.

De grootste mensen in historie begonnen allemaal met hun ‘Why’ en je ziet in dit boek hoe het je mindset verbetert, maar ook anderen ermee inspireert. Leiders evalueren door dit boek in een persoon die anderen in hun organisatie inspireert tot exponentiële actie en hard werk.

5. De Edele Kunst van Not Giving a F*ck – Mark Manson

Originele Titel: The Subtle Art of Not Giving a F*ck

Hier heb je vast wel eens van gehoord. Anders wellicht van de originele titel. Stop met iedereen je f*cks te geven!

Moet je nou echt altijd positief zijn of moet je nou eigenlijk maar beter eerlijk zijn tegen jezelf?

Lees wat Not Giving a F*ck betekent >

not giving a fck mark manson

Mark Manson weet precies dat heel deze wereld echt niet zo mooi is als iedereen doet lijken, en dat de huidige generatie daar fantastisch in wordt mee getrokken. De mindset van tegenwoordig stelt niks meer voor. Manson adviseert je mindset te upgraden door middel van het leren kennen van je grenzen en deze accepteren.

Het gaat hier over het leren kennen van jezelf, en jouw eigen angsten en onzekerheden, en daarmee stoppen je verantwoordelijkheden te ontwijken. Er is maar een beperkt aantal dingen waar je dagelijks f*cks aan kan geven, dus wees voorzichtig met waar je die aan kwijt raakt… En wie weet lees je iets over de Disappointment Panda 😉

6. Je Ongekende Vermogens – Tony Robbins

Originele Titel: Unlimited Power

Jouw mindset is jouw fundament voor je gedrag, levenswijze en daarmee je toekomst.

Tony Robbins is hierin echt een boegbeeld voor de cultuur van levensbetering, waarmee hij al vele iconische mensen heeft geïnspireerd tot hun beste zelf.

Zelfs veel Nederlandse ondernemers zoals Joshua Kaats en Vasco Rouw zweren bij Tony Robbins’ werken.

Bekijk hoe jij zelf je ongekende vermogens behaalt >

ongekende vermogens tony robbins

Robbins inspireert vele atleten, acteurs en andere succesvolle mensen hoe ze hun eigen ongekende vermogens bereiken door middel van neuro-linguitisch programmeren (NLP). Eigenlijk het hacken van je brein en mindset.

In dit boek lees je over hoe je een buitengewoon leven leidt en alles behaalt wat jij voor jezelf voor ogen hebt. Stap voor stap krijg jij inzicht in het hoofd van een NLP meester waardoor je emotionele en financiële vrijheid slechts één boek van je af liggen. Bouw je leiderschap, zelfvertrouwen en relaties met anderen met de technieken van Tony Robbins!

7. Can’t Hurt Me – David Goggins

In het Nederlands vertaald naar ‘Kan Me Geen Pijn doen’ is een verhaal over oud-soldaat David Goggins die als slechts 36e getinte man de Navy Seals is binnen gekomen.

Zo viel hij in 3 maanden zo’n 50 kg af om zijn dromen waar te maken, puur door middel van het beheersen van zijn mindset, gedachtes en het verslaan van de niet-gelovers.

Bekijk gelijk meer over Can’t Hurt Me >

can't hurt me david goggins

Vanuit een niet al te fijne jeugd, groeit David op in armoede en vooroordelen met mishandelende ouders. Door een weg van zelf-discipline, mentale hardheid en één en al hard werken, vecht Goggins zijn weg uit depressie naar een ultra-marthon renner en US Army Soldier.

Hoe hij dat doet, en dagelijks zichzelf klaarstoomt voor het leven, lees je precies in Can’t Hurt Me. Want denk je dat je klaar bent? Dan ben je pas op 40% van je kunnen.

8. The Daily Stoic – Ryan Holiday

“Stoïcijns reageren op slechts nieuws”, een Nederlands gezegde voor mensen die zich niet zo snel uit hun mentale evenwicht laten brengen.

Meester marketeer Ryan Holiday legt uit hoe de filosofische stroming – Stoïcisme – uit het oude Rome je kan helpen met onverstoorbaar je leven leiden.

Ongestoord door emoties en externe invloeden.

Lees verder over The Daily Stoic >

daily stoic ryan holiday

Met 366 meditaties en hoofdstukken van slechts 1-2 pagina’s, heb je dagelijks een inkijk in de hoofden van stoïcijnen als Marcus Aurelius, Seneca, Zeno en Ryan Holiday zelf over hoe je deze vorm van filosofie gebruikt voor je eigen leven. Een levenswijze waarin je betekenis vindt, leert je emoties te beheersen en je een weg baant naar kalmte, wijsheid, zelf-kennis en veerkracht.

9. De Kracht van het NU – Eckhart Tolle

Originele Titel: The Power of NOW

Jouw mindset is het meest krachtig niet gisteren, niet morgen, maar NU.

Slechts nu kan je leven, je leven bouwen of afbreken, en het voor jezelf beter maken dan je het nu hebt. Alleen nu ben je gelukkig of ongelukkig over een deel van je verleden of toekomst, het is jouw keuze.

Bekijk meer over het idee van Eckhart Tolle >

kracht van het nu eckhart tolle

De Kracht van het NU wordt beschreven door spiritueel leraar Eckhart Tolle, en wordt ook gezien als spirituele inspiratie voor menig ondernemer. Hierbij gaat het erom dat je je ego eens aan de kant zet en je je denken niet beschouwd als wie jijzelf bent.

Wij leven in het nu, en alleen daar kan je verandering aanbrengen. Enorm krachtig dus voor je mindset. Als je aanwezig bent in het heden, leer je dat de werkelijkheid een transformerende ervaring kan zijn richting verlichting en kennisgeving van jezelf.

10. De Kracht van Echte Mannen – David Deida

Originele Titel: The Way of the Superior Man

David Deida creëert een spirituele gids richting het masteren van de uitdagingen van vrouwen, werk, carrière en seksuele verlangens.

Zoals je merkt wordt veel van mindset gezien als spiritueel en verbetering omtrent je geest, maar daar hoef je niet van te schrikken!

Dit is voor veel ondernemers en zakenmannen de manier om hunzelf te leren kennen, en jij jouzelf ook. Zonder hierdoor een ‘hippie’ te worden.

Bekijk de Kracht van Echte Mannen >

kracht van echte mannen david deida

De uitdagingen in de huidige maatschappij veranderen constant en zo ook het gedrag van echte mannen. De vragen blijven veelal: hoe ga je om met vrouwen? Hoe all-in ga je op je carrière? En wat is de betekenis van het leven?

David Deida beschrijft de meest belangrijke zaken in het leven van een man en de essentie van mannelijke spiritualiteit. Hierbij is het doel dat je een mannelijk leven leidt met waarden als eerlijkheid, authenticiteit en vrijheid. Zo ontketen je de weg naar een vrij en vervuld leven!

11. Limitless – Jim Kwik

Limitless, ofwel “Onbegrensd” is het boek van Jim Kwik over het upgraden van je brein naar een buitengewoon leven.

Hoe je vanalles sneller leert en ook bijvoorbeeld sneller leest. Kwik helpt al jaren met de mindset van grootse mensen als wereld bekenden en CEO’s.

Hierbij leer je over beslissingen maken, en je brein naar een nieuw niveau tillen door middel van nieuwe strategieën en ontwaken uit je eigen gestelde grenzen.

Bekijk meer van Limitless >

limitless jim kwik

Zo leer je niet alleen theorie, maar ook bruikbare gereedschappen om het in de praktijk uit te voeren. Op deze manier kan je je focus verbeteren en je mind echt te verscherpen. In vier secties over Mindset, Motivatie, Meta-Leren en je Missie leer over de do’s en don’t’s van je ondernemerschap.

Lezers zullen hun leven verrijken met interessante inzichten over IQ, skills en leuke manieren van jezelf verbeteren. Maar ook bijvoorbeeld waarom levenslang leren enorm belangrijk is en hoe je zelf onbeperkt kan leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
Internet Marketing Unie IMU software reviews en ervaringen

Internet Marketing Unie (IMU)

Inhoud Wat is de Internet Marketing Unie?Online KennisActieve leeromgevingOnline Marketing ToolsVan wie is IMU BV?Martijn van TongerenTonny LoorbachIMU Software: De Online Marketing TornadoOnline Marketing Tornado ToolsPhoenix – Landingspagina’s, Funnels en…
Bekijken