Snel rijk worden met internet

Snel Rijk Worden met Internet: 7 manieren voor online succes!

Het paradijs binnen het leven, snel rijk worden, hoe doe je dat nou en is dat nou eigenlijk wel haalbaar? Is het zelfs te wensen of is eigenlijk totale onzin?

Ik ga je vertellen dat snel rijk worden een enorm interessant principe is hoe je met deze wens om kan gaan. Er staan daarnaast natuurlijk ook een hele hoop aannames in het fenomeen snel rijk worden waardoor de definitie hier voor iedereen anders van is.

Wat is snel rijk worden?

De specifieke definitie van snel rijk worden is dus volgens ons geliefd woordenboek:

snel (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord; vergrotende trap: sneller, overtreffende trap: snelst)

  1. niet veel tijd nodig hebbend; = vlug: snel lopen
  2. modern: een snelle jas
  3. (al te) vlot, flitsend, glad: snelle jongens

rijk (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)

  1. veel geld en goed bezittend: arm en rijk iedereen
  2. (veel) bezittend, hebbend: het land is rijk aan oliebelangrijk, kansrijk, kleurrijk, omvangrijk, vindingrijk, waterrijk

Snel rijk worden zal dus inhouden dat je zonder veel tijd nodig te hebben, goed bezittend in geld zal worden. Deze tijd blijft nog altijd ter eigen invulling, evenals de hoeveelheid geld.

Het is dus goed om voor je zelf goed duidelijk te hebben wat snel rijk worden voor jou betekent, waarom je dit wilt en hoe je dit van plan bent. Het wordt namelijk niet enorm gewaardeerd door je omgeving als je meer woorden dan daden hebt!

Waarom snel rijk worden?

Want waarom ben je nu hier aangekomen op dit artikel? Waarom wil je snel rijk worden? Waarom heb je zo’n haast? Wat is je doel op korte en lange termijn?

Probeer sowieso voor jezelf een goed doel te scheppen om echt ergens achterna te gaan in plaats van simpelweg geld. Dit maakt het proces een stuk dragelijker en geeft je minder stress. Ook leer je beter kijken naar de omgang met geld en hoe je dit bijvoorbeeld gebruikt om voor jezelf aan het werk te zetten.

Toch blijft er altijd één ding wat je enorm veel hoort als reden om vermogend te worden, en dat is één woord: VRIJHEID! De reden dat jonge mensen internetondernemers achter na gaan is om vrijheid te geven in hun leven en op vroege leeftijd al hunzelf de mogelijkheid geven met pensioen te gaan.

Maar dan is het ook nog belangrijk hoe jij daadwerkelijk online geld gaat verdienen en verder snel rijk gaat worden, offline of met behulp van internet. Bekijk ze hieronder!

7 methodes voor snel rijk worden via internet

Hieronder bespreek ik met je de 7 manieren die op dit moment goed werken om online rijk te worden. Uiteraard kan je ook gaan kijken naar manieren om offline geld te verdienen, maar we specialiseren hier specifiek op online kansen en mogelijkheden!

De onderstaande strategieën zijn dus gekozen met het doel om in korte tijd veel kapitaal te vergaren, welke eigenlijk relatief is aan bijvoorbeeld salarissen van mensen met afgeronde studies. Dit bewijst dan ook dat het gewoon hartstikke mogelijk is om een jaarsalaris van een master specialist gewoon online te verdienen is in slecht een paar dagen of weken!

Dropshipping & E-commerce webshop

De meest bekende manier van online geld verdienen blijft toch altijd dropshipping. Dit is simpelweg ook gewoon zo omdat het enorm schaalbaar is en daarom makkelijk uit te breiden wanneer jouw shop eenmaal winst aan het draaien is.

Hierna is het alleen nog maar een kwestie van je ad-budget een nulletje extra meegeven… Verder kan je jouw dropship store nog gebruiken om kapitaal te vergaren voor bijvoorbeeld een eigen merk of om te investeren waardoor je nog een passief inkomen genereert.

Social media influencing

Hiernaast kan je nog gaan kijken naar een enorm grote social media following opbouwen. Je zou nu vooral kunnen denken aan Instagram, maar Facebook, YouTube en TikTok zijn ook enorm goede opties om snel rijk te worden.

Ik zie hier veel influencers die geld verdienen aan de aankopen van hun volgers maar ook zelfs nog aan advertenties of affiliate producten!

Software ontwikkelen en verkopen

Voor de techneuten onder ons liggen er ook veel kansen in de wereld van SaaS (Software-as-a-Service). Nieuwkomers in dit gebied zijn bijvoorbeeld de bank Bunq of boodschappen leverancier Picnic. Dit zijn handige softwares die daadwerkelijk de klant meer waarde leveren en hier dus voor betaald krijgen.

Zelf kan je ook gaan kijken naar zo’n soort software, om dus een probleem voor consumenten op te gaan lossen. Dit kan in allerlei gebieden en markten, van eten (Thuisbezorgd) tot beleggen (Bux) en van bestanden delen (WeTransfer) tot financiën (Adyen).

Beleggen op de beurs

Software is tevens een mooi bruggetje naar beleggen op de beurs, waar ook talloze manieren zijn van online geld verdienen en snel rijk worden! Dit blijft echter ook gewoon een vak voor experts en je zal er dus veel tijd in moeten steken om de beurs te begrijpen.

Als je eenmaal het een en ander inziet in hoe je hier geld kan verdienen, kan je kijken naar methodes voor snel rijk worden op de beurs zoals day traden, crypto, ETF hefbomen en bijvoorbeeld beleggen in opties!

Online Marketing Agency

Verder is een Social Media Marketing Agency ook een erg hippe manier van geld verdienen waarbij je ook veel bedrijven een fantastische service biedt. Je neemt hier een belangrijk deel van de marketing uit handen waar je dus ook goed voor betaald zal krijgen.

Zo kan je online marketing gaan doen voor bedrijven en hier specialist in worden. Het mooiste is dat dit een doorlopende betaling is vanuit bedrijven om het ook maandelijks voor hen te blijven doen en dus meer klanten binnen te halen.

Zo’n Marketing Agency is tevens een business die makkelijk te schalen is en dit betekent ook dus: snel rijk worden! Je kan alle taken goed uitbesteden waardoor je in no-time een team bouwt en dus al snel kijkt naar zo’n € 10.000 – € 30.000 per maand met uitschieters richting de €100k!

Verkopen via Bol.com

Verder is verkopen via marketplaces zoals Bol.com en Amazon ook een toffe manier om snel rijk te worden. Online geld verdienen bij zo’n bedrijf betekent eigenlijk gewoon handige producten hiervoor inkopen en verder deze opsturen naar hun fulfillment center.

Door je eigen merk te maken uiteindelijk zijn deze marketplaces een perfecte manier om dit label op te bouwen omdat je simpelweg al in een platform zit welke al enorm veel mensen bezoeken om een aankoop te doen. Wanneer je jouw producten hier tussen zet kan je met wat handige trucjes enorm snel jouw voorraad ook gaan verkopen!

High Ticket Affiliate Marketing of Dropshipping

Wanneer je meer bezig wilt zijn met klantenservice, je product en vooral de kwaliteit in plaats van de kwantiteit van je aanbod. Dan is high ticket sales ook nog een enorm goede opties voor je. Hierbij kan je affiliate producten gaan promoten van hoge prijs of deze zelfs binnen Nederland zelf gaan verkopen via dropshipping.

Hierbij zal je commissie of winstmarge dus ook een stuk hoger liggen waardoor je met relatief minder verkopen, alsnog enorme omzet kan gaan draaien per maand. Ik raad je aan om je goed te verdiepen in dit verdienmodel, maar als je het allemaal duidelijk hebt, zit hier zeker veel geld in!

Hoeveel kan je online verdienen?

De mogelijkheden online zijn zo ongelofelijk groot. Je kan dus helemaal zelf bepalen waar jouw tijd en moeite heen gaat om zo je eigen inkomsten te bepalen.

Stel dat je begint met een SMMA welke na 6 maanden een omzet draait van € 30.000 dan zou je dit kunnen herinvesteren in een ander business model waar je interesse in hebt. Denk bijvoorbeeld aan verkopen via Bol.com waarbij je ook nog eens zo’n € 15.000 per maand binnehaalt.

Dit kan je ook weer in diezelfde business kunnen stopppen, of je kan je kennis gebruiken om toe te passen op een dropshipping store. Hierbij kies je ervoor om gelijk alles te investeren in advertenties welke je per halve euro een euro oplevert. Dit zorgt dus bij een adspend van € 20.000 per maand, ook voor een omzet van € 40.000.

Zo zie je dat je ongeacht het verdienmodel altijd met genoeg tijd en moeite een enorm goede inkomstenbron kan genereren als je hier maar genoeg voor over hebt. Ook moet je altijd bezig zijn met jezelf verder ontwikkelen en kijken waar je geld naartoe gaat. Zo kom je ook met jonge leeftijd aan een hele hoop ervaring.

Tips met voor jezelf beginnen op internet

Dan als laatste nog is het tof voor jezelf om te kijken waar je naar op zoek bent door voor jezelf te beginnen op internet. Is het simpelweg een uitdaging om iets te leren of om een bepaald kapitaal te bereiken?

Wil je nu onafhankelijk en vrij worden of ben je gewoon aan het kijken wat bij je past? Stel jezelf zo veel mogelijk vragen om erachter te komen wat je nu plan nu eigenlijk is. Ondanks dat veel mensen gewoon vrijheid willen, hebben ze vaak nog geen achterliggend groter doel waar ze het voor doen.

Bedenk je ‘waarom’

Dit brengt ons bij de ‘Why’, waarom je doet wat je doet. Maar ook waarom je bent wie je bent en wat dit te maken heeft met je online doelstellingen. Je bent ook weer niet uit het niets gekomen op een artikel over snel rijk worden en je hebt vast een idee van wat voor doeleinde je voor ogen hebt.

Zet doelen voor jezelf (+ beloning!)

Nadat je een waarom voor jezelf hebt bedacht, kan je aan de hand hiervan doelen voor jezelf gaan stellen aan de hand van je verdienmodel. Dit kan te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling, vaardigheden, finaciële doelen, statistieken of de klantervaring.

Wanneer je deze doelen hebt behaald is het ook fijn om hier een beloning aan te hangen, zoals een horloge wat je graag wilde of bijvoorbeeld een nieuw handig product voor je bedrijf!

Snel Rijk Worden – kan dat?

Snel rijk worden is eigenlijk ook wel ergens gewoon een begrip voor mensen die niet enorm veel verstand van zaken hebben. Het kan eigenlijk gewoon niet omdat je nooit ineens binnen een week € 100.000 kan verdienen.

In alle gevallen zal je kennis of ervaring nodig hebben op een specifiek vakgebied waarvoor je dus een cursus zal moeten volgen of het gewoon heel vaak moeten doen. Rijk worden heeft nog altijd gewoon te maken met waarde toevoegen aan de maatschappij en in de meeste gevallen moet je dus hiervoor jouw kennis uitoefenen.

Wil je toch in korte tijd geld verdienen, kan je ook eens kijken naar dit artikel over geld verdienen in 1 uur.

Rijk worden gaat met vallen en opstaan en snel rijk worden zal ook veel falen zijn! Houd dus altijd rekening met een korte en lange termijn plan, maar ook een vermogensdoel van zowel 1 als 5 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
beleggen-crypto

Rijk worden met crypto

Inhoud Kan je rijk worden met crypto?Hoe kan je rijk worden met crypto?Manieren om geld te verdienen met crypto1. Crypto staking (laag risico)2. Beleggen in crypto (gemiddeld risico)3. Handelen in…
Bekijken