Internet Marketing Unie IMU software reviews en ervaringen

Internet Marketing Unie (IMU)

Dé Internet Marketing Unie, in vrijheid verbonden! Opgezet door twee jonge ondernemers en later nog eens overgenomen is deze plek het epicentrum van alle online marketing activiteit in Nederland.

Ga hier heen voor op maat gemaakte software, handige boeken en tips maar ook de beste coaching en cursussen. Internetondernemers komen hier zonder kennis en gaan er vandoor met een fantastische online business.

De IMU Community brengt gelijkgestemden bijeen en voorziet ze van de juiste middelen om via trainingen, software en andere kennis online te groeien! Lees hieronder meer over waar de Internet Marketing Unie allemaal voor staat.

Wat is de Internet Marketing Unie?

Concreet gezegd is de Internet Marketing Unie, ofwel IMU, dus een bedrijf wat zich richt op alle online presentie van andere bedrijven. Zij leveren de juiste middelen om jou, en je bedrijf, naar het volgende niveau te tillen en zo dus ook alles correct in te richten op het gebied van online marketing.

Welke middelen dat specifiek zijn, is echt een enorm brede focus. Dit verschilt van boeken tot cursussen, van evenementen tot software en zij bieden daarnaast ook zelfs nog coaching en podcasts aan! Ze noemen zich dus niet voor niets het grootste online marketing platform van Nederland. Een indicatie van hun internet marketing producten:

Online Kennis

 • E-books over affiliate marketing, SEO, community building en conversie
 • Podcast met inzichten over online marketing
 • Kennis over ondernemerschap en mindset
 • Gratis blogs over persoonlijke en bedrijfsontwikkeling!
 • Online community met like-minded ondernemers

Actieve leeromgeving

 • Boek: Online Marketing Tornado
 • Online Video Trainingen
 • Cursussen over online marketing, SEO, Conversie, Social Media, product lanceren
 • Online Marketing Coaching
 • IMU Premium met alle cursussen, coaching en community
 • IMU Silver met trends, masterminds en besloten groep + gratis events
 • IMU Gold voor al het voorgaande in een besloten mastermind groep en personal coaching

Online Marketing Tools

 • Software die jou verder gaat helpen!
 • Boek: Online Marketing Tornado
 • Phoenix voor websites bouwen & SEO i.c.m. conversie
 • Plug&Pay voor betaalpagina’s en affiliate software
 • Huddle als e-learning software & Community building

En wie doen dat nou? Hoe kan een bedrijf zoveel verschillende tools aanbieden? Bekijk daarover hieronder meer!

Van wie is IMU BV?

De IMU heeft sinds kort z’n eerste jubileum gevierd en is 10 jaar oud geworden! Tonny Loorbach is hier destijds mee begonnen en had als grote doel om ondernemers online marketing aan te leren. Verder heeft hij hierover een boek geschreven en is vervolgens ook gaan kijken naar de psychologie achter marketing. Hij focust zich nu op de toekomst strategie van het bedrijf.

Martijn van Tongeren

En wie is Martijn dan? Martijn van Tongeren is in eerste instantie begonnen als klant van de IMU BV. Al snel merkte hij een passie te hebben voor het helpen van anderen bij hun marketing delen in een bedrijf. In korte tijd groeide hij door tot partner van Tonny en ging aan de slag als community builder, klantenservice en expert in marketing funnels en segmentatie.

Als mede-eigenaar runt hij nu het bedrijf samen met Tonny waarbij Martijn meer focust op de strategie in tegenwoordige tijd. Als je nog meer informatie wilt zien over Loorbach, lees je verder!

Tonny Loorbach

Originele eigenaar van de IMU is dus Tonny, waar je hiervoor al iets over hebt gelezen. Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach samen zijn eindverantwoordelijke voor het succes van de Internet Marketing Unie. Tonny zelf focust zich dus op de toekomst en heeft enkele taken binnen het bedrijf als coaching, conversie optimalisatie en neuromarketing.

IMU Software: De Online Marketing Tornado

Qua software zijn alle online marketing gereedschappen samen gekomen in één platform voor alle marketing tools. Deze zogenaamde Tornado Tools verlagen de moeilijkheidsgraad van de implementatie van marketing enorm.

Ze zijn opgezet om de techniek achter website ontwikkeling en marketing te vermijden. Hiervoor zijn dus onderstaande drie tools ontwikkeld zodat je kan focussen op het groeien van je business en in vrijheid kan focussen op wat écht belangrijk is.

Online Marketing Tornado Tools

Online Marketing Tornado Tools

Alles is dus ingedeeld via het Online Marketing Tornado model. Een strategie om de marketing van jouw bedrijf geheel aan te pakken! Hierbij leer je over de groei en optimalisatie van je actieve en passieve marketing, en daarnaast hoe je de IMU tools kan toepassen voor jouw bedrijf!

Het bestaat uit zes fases waarbij allemaal verschillende technieken, kennis en software komt kijken. Het gaat hierbij om het opbouwen van je bedrijf, daarna je klanten en vervolgens de passieve marketing kant en het uitbreiden door middel van een community.

Bekijk hieronder alle tools die bij deze strategie komen kijken:

Phoenix – Landingspagina’s, Funnels en SEO

Phoenix Landingspagina's funnels en SEO

De eerste software gaat over het scoren in Google en hoe je meer organische bezoekers uit Google gaat verkrijgen door middel van SEO. Hierbij kan Phoenix goed helpen, ook om een succesvolle online marketing strategie te maken.

Met een handige websitebouwer en vele templates maak je in no time jouw landingspagina of funnel voor je bedrijf! Alles hierbij is gericht op de conversie van leads en dus meer klanten voor je business.

Lees meer in onze Phoenix Review.

Plug & Pay – Betaalpagina’s, Upsells & Affiliates

Plug and Pay betaalpagina's imu

Verder kan je gaan kijken naar de volgende twee fases uit de Online Marketing Tornado. Hierbij wil je meer klanten en omzet gaan genereren met behulp van strakke checkouts, upsells en simpele betaalprocessen.

Daarnaast kan je gebruik maken van neuromarketing technieken en handige data om jouw winstmarge te verhogen. Hierna kan je naast de betaalpagina’s gaan kijken naar affiliate marketing, om mensen affiliate te laten worden van jouw product. Voor een commissie helpen zij jou met de naamsbekendheid en marketing van je bedrijf!

Lees ook meer over m’n Plug & Pay Review.

Huddle – E-Learning & Community Building

Huddle e learning en community building

Als laatste handige marketing tool, is Huddle een enorm handige van de IMU. Hierbij kan je gaan kijken naar een vaster inkomen door middel van wederkerende inkomsten. Denk zo aan memberships. En daarnaast ga je aan de gang met community building!

Door jouw klantenservice te veranderen naar een community, verhoog je ook het klantgeluk en daarmee de loyaliteit. Huddle helpt je met het bijeenbrengen van ambassadeurs van je merk! Daarnaast gebruik je deze software als e-learning platform voor jouw online videotrainingen.

Lees de Huddle Review!

IMU Events

Verder geven Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach verschillende real-life events over online marketing. Hierbij ben je op een seminar met gelijkgestemden en leer je nieuwe inzichten over marketing van de besten!

Het gaat hier dan ook alleen maar over het aanbieden van waardevolle lessen en kennis en niet over een verkooppraatje van alle sprekers. Het 3-daagse evenement gaat echt over inzichten van grote marketeers met informatie over verkeerd, zichtbaarheid, conversie, sales en de impact van jouw merk!

IMU Premium lidmaatschap

Dan willen Loorbach en van Tongeren uiteraard graag alles zo laag drempelig mogelijk maken. En speciaal ook met deze reden krijg je de mogelijkheid om lid te worden van IMU zelf! Voor een vast bedrag per maand heb jij een membership om gebruik te maken van alles van de Internet Marketing Unie en een nieuwe mogelijkheid tot netwerken!

Er zijn drie verschillende vormen van lid worden, welke worden gezien als verschillende vormen van online marketing coaching. Zo heb je dus:

 • IMU Premium
 • IMU Silver
 • IMU Gold

Allemaal hebben ze verschillende prijzen en features welke verschillen van personal coaching, tot evenementen tot masterminds en dus ook alle cursussen en seminar events! Via deze weg ga je in no-time jouw merk opschalen in korte tijd!

Gratis opstart materiaal

Als je toch liever eerst eens gratis wil gaan kijken bij de IMU en wat zij allemaal te bieden hebben, kan je gewoon naar de website en beginnen met de vele blogs die zij publiceren. Dit zijn enorm veel verschillende onderwerpen en krijg je toegang tot ontzettend veel informatie.

Daarnaast staan op de websites maar liefst zes e-books en twee fysieke boeken! Deze e-books zijn gratis te downloaden en gaan over onderwerpen gerelateerd aan de zes fases van de Online Marketing Tornado.

Instap Masterclasses & Cursussen

Als laatste is de reden dat je IMU Premium aanschaft natuurlijk het feit dat je alle cursussen in één hebt in plaats van alles los moet kopen. Hierbij kan je na het doorlopen van alle cursussen vrijwel alles van online marketing en wat er belangrijk is voor een goed merk of bedrijf!

De verschillende cursusses die hierbij zitten zijn:

 • Tornado Masterclass
 • Meester in SEO Cursus
 • Conversie Optimalisatie
 • Content Marketing
 • Facebook Marketing
 • Membership & Community Building
 • Productlanceringen

Verder krijg je opnamen van alle IMU Events en ook de Masterclasses. Niet te vergeten de IMU Community en kennis over de volgende onderwerpen:

 • SEO & SEA + Facebook Ads
 • 10X Bereik, Leads & Sales
 • Funnel Blauwdruk & Psychologie
 • Psychologisch Overtuigen en emotie marketing
 • Opschalen & Segmentatie
 • Zichtbaarheid door middel van de Online Marketing Tornado!

IMU Premium actietarief!

 • Maandelijkse Online Coaching
 • IMU Academy (+ ALLE Cursussen!)
 • IMU Community
 • Q&A Sessies
 • IMU Events
 • IMU Masterclasses
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like