Geld verdienen vanuit huis

Geld verdienen vanuit huis: Rijk worden met internet! Hoeveel tijd heb jij?

Nu we toch allen thuis zitten, en dit waarschijnlijk in de toekomst nog een veelvoorkomende situatie zal zijn, is het maar het beste hiermee te leren leven. Gelukkig beschikken we over een fantastische uitvinding welke iedereen alsnog enorm actief verbindt: het internet.

Dit digitale platform gaat ervoor zorgen dat jij in contact kan blijven met mensen, maar zal ook een kans bieden om geld te verdienen vanuit huis! Als jij rijk wilt worden, of een extra inkomen wilt generen, dan is internet dé manier om deze droom te realiseren.

Lees ook: Ondernemen in de coronacrisis

Extra geld verdienen vanuit huis

Om jouw gehele inkomen af te laten hangen van het internet, kan misschien een stap te ver zijn. Daarom staan hieronder enkele manieren om je in eerste instantie te gaan richten op een extra inkomen, en daarna op een volledig ‘virtueel vastgoed’.

Het mooie van het internet is dat het altijd voor je werkt en jouw activiteiten altijd in de lucht zullen staan. De digitale producten en diensten die je dus maakt zijn altijd bereikbaar. Zo kan je in korte tijd al snel je eerste verdiensten gaan halen in dit digitale tijdperk!

Geld verdienen vanuit huis ideeën

Ik zal onderstaande methodes zo voor je ordenen dat je zelf kan bepalen hoeveel tijd je eraan kwijt wilt zijn om veel geld te verdienen. Uiteraard heb je dit ten alle tijden zelf in de hand, en kan je altijd zelf je uren bepalen. Je bent namelijk helemaal vrij op het internet!

De verdien formules hieronder zullen van een lage tijdsinvestering naar een meer actievere houding opbouwen, wat ook deels zal afhangen van je huidige niveau. De tijdsinvestering die ernaast staat zal dan ook meer een richtlijn zijn, en dit hangt af van je eigen inzet, productiviteit en ambitie.

1. Instagram – 1-6 uur per week

Instagram is één van de meest opkomende of zelfs grootste social media in onze huidige maatschappij. Met meer dan 1 miljard gebruikers is er dan ook genoeg publiek voor jouw marketing activiteiten en unieke content!

  • Dé Verdien Formules
  • Blog

Geld verdienen met Instagram

Bovenstaande blog zal je verder brengen in dit avontuur om zo jouw eerste stappen op Instagram te maken. Zoals je ziet, kan je al beginnen met een vrij lage tijdsinvestering per week, waarbij je uiteindelijk geld kan halen uit promoties.

In eerste instantie raad ik je aan een niche is vanuit jouw passie, en vervolgens vijf tot zeven keer per week te posten om op deze manier een following op te bouwen. Daarna kan je via affiliate links of promoties wat geld verdienen, of overwegen een shop aan je Instagram pagina te hangen!

2. Passief Beleggen – 4-8 uur per week

Ben je meer op zoek naar een inkomen om jezelf te voorzien van een pensioen? Dan is passief beleggen zeker de beste manier hiervoor. Eigenlijk ben je op zoek om slechts één simpel principe te volgen: Buy & Hold! Bekijk de meest gemaakte fouten in het artikel van de belegger.nl.

Kort samengevat maak je simpelweg maximaal gebruik van compounding interest, waarbij jouw winst weer nieuw rendement oplevert. Doordat dit steeds doorbouwt, begin je na enkele jaren hier veel van te merken. In principe geef je dus jouw tijd uit aan het onderzoeken van de juiste strategie en het maken van een portfolio. Vervolgens steek je jouw energie in het maandelijks aankopen van de juiste indexfondsen en ETFs!

3. Affiliate Marketing – 12-22 uur per week

Een iets actiever verdienmodel is affiliate marketing, waar je misschien al wel eens eerder over gehoord hebt. De verdiensten kunnen enorm zijn, alleen houd er rekening mee dat je enige tijd hiervoor nog niet zoveel zal verdienen vanuit huis.

Bekijk: Geld verdienen met Affiliate Marketing.

Net als voorgaande verdienmodellen hoef je voor affiliate marketing de deur niet uit en kan je alles vanuit huis achter je laptop doen. De reden dat je hier niet persé veel tijd in hoeft te stoppen per week, maar vooral consistent moet blijven, is omdat Google de tijd nodig heeft om jouw website te vinden, indexeren en ranken.

Wil je sneller affiliate marketing laten werken? Combineer dit dan met Instagram!

4. Dropshipping – 22-80 uur per week

Een volgende enorm populair model om vanuit huis geld te verdienen is toch zeker dropshipping. Geheel online je eigen webshop beheren zonder ooit ook maar één van je producten aan te raken. De tijdsinvestering loopt zo ver uiteen omdat dropshipping enorm afhangt van hoe handig je bent met bijvoorbeeld Shopify, een webstore bouwen en het inrichten van de levering.

Daarnaast kan je zelf gaan kijken hoeveel tijd je nodig hebt om op te starten en hoeveel je wekelijks erin gaat stoppen qua tijd en geld. Dropshippen is geheel te realiseren vanuit huis en je kan vrijwel direct geld gaan verdienen door middel van Facebook Ads marketing. Houd er rekening mee dat het geen gemakkelijke manier is, aangezien er veel concurrentie is en je echt een unieke positie moet aannemen in de huidige markt.

Anders dan wat velen denken, is dropshipping gewoon heel hard werken! Bedenk dus of je hier op zit te wachten, en wanneer je je er echt toe zet zal je ook zien dat je veel concurrentie snel achter je laat. Op zoek naar een dropshipping coach voor geld verdienen vanuit huis? Joshua Kaats van de Dropshipping Academy zou je van dienst kunnen zijn!

5. Marketing Agency – 40-50 uur per week

Daarnaast is één van de meer business gerichte modellen om geld te verdienen vanuit huis toch we de marketing agency. Deze kan je geheel inrichten zoals je zelf wilt en verder zelf focussen op welke gebieden van de marketing jouw bedrijf klanten verder op weg helpt.

  • Reviews
  • SMMB

Agency Masterclass Review

  • Reviews
  • SMMB

SMMB Masterclass Review

Zo heb je verschillende takken waar bedrijven goed geld voor betalen, vaak met wederkerende betalingen per maand voor de diensten die jij dan doet. Denk hierbij aan social media marketing, emailmarketing, Facebook of Google Ads maar ook zelfs webdesign of copywriting. Bedrijven betalen voor alles wat, als ze er zelf maar niet te veel tijd aan kwijt zijn en meer klanten binnenhalen.

Het mooie van dit verdienmodel is dat de verdiensten vanaf het begin al zeer hoog kunnen zijn en dat je al snel bepaalde taken kan gaan uitbesteden. Zo kan je vrij snel groeien met een SMMA of SMMB, zelfs vanuit huis. Er gaat zeker veel tijd in zitten om alles in jouw agency goed draaiende te krijgen maar als het goed is geniet je daar van!

6. Actief (Day)traden – 40-60+ uur per week

De laatste mogelijkheid om geheel vanuit huis geld te verdienen en om actief te gaan daytraden of swingtraden. Hierbij ben je dus een stuk actiever met de markt bezig en kan je afgaan op technische analyse of nieuws over de beurs.

Bekijk: Beleggen, Investeren of Trading om te kijken wat bij jou past.

De tijdsinvestering zal dus eigenlijk zijn wanneer de markt open is. Maar als je besluit om in zowel Nederland als de Verenigde Staten te gaan daytraden, ben je heel wat uren kwijt. Uiteraard zijn de verdiensten enorm wanneer je goed leert hoe daytrading te werk gaat!

Wil je net een stapje lager beginnen? Kijk dan sowieso naar lange termijn beleggen en verder als je het risico aandurft naar swingtrading. In het laatste geval houd je jouw aandelen of fondsen voor een paar dagen tot maximaal een paar weken vast.

Geld verdienen vanuit huis als student

Ben je student en wil je ook geld verdienen vanuit huis? Dan zijn bovenstaande verdienmodellen enorm goed te combineren met je studie als je de tijd durft te maken. Om heel eerlijk met je te zijn moet je dan wel bepalen waar jouw offers liggen, in het heden of in de toekomst.

Hoe bedoel ik dit? Denk eens na over onderstaande quote:

“A short-term pain leads to long-term gain.

“Een pijn op korte termijn zorgt voor een winst op de lange termijn.”

Dit houdt eigenlijk gewoon in dat je op de korte termijn moet gaan doen wat misschien minder fijn voelt, dus werken aan je droom, business, of idee. Om op lange termijn vrijheid voor jezelf te creëren. Het tegenovergestelde hiervan is uiteraard “Een plezier op korte termijn zorgt voor een pijn op lange termijn.”

Denk hierbij dus aan het plezier van feesten, drinken en chillen op korte termijn, zorgt voor het werken voor een baas op lange termijn. Jouw baas is hier degene die de quote wel heeft begrepen!

Thuis online geld verdienen

Online is dus een heel nieuwe kans voor deze generatie en voor de mensen die hiervan de vruchten willen plukken. Er is gewoon enorm veel nieuws te behalen voor mensen die de stap durven te maken en hun producten en diensten online gaan aanbieden.

Het bizarre is eigenlijk dat het niet uitmaakt wie je bent, wat je doet en waar je vandaan komt. Het maakt alleen uit dat je een laptop hebt en internet verbinding. Dit zal je vast al vaker gehoord hebben, maar je kan dus alles bereiken waar je zelf in gelooft!

Mindset & Alternatieven voor thuis verdienen

Om verder aan de gang te gaan met je mindset, zijn hier ook bepaalde cursussen voor die jou het één en ander kunnen leren. Ga aan de slag met de boeken uit onze boekenkast en lees je zelf in over alle onderwerpen die gerelateerd zijn aan je business of mindset.

Er zijn zeker alternatieven te vinden voor bovenstaande verdienmodellen, maar bedenk je dat je alleen geld gaat verdienen in verhouding tot de waarde die je levert aan de markt. Houdt dit in je hoofd en bedenk goed of je echt een nieuwe dienst levert, of dat je alleen dingen doet voor het geld. In principe is dit laatste niet erg, maar je kan geen geld verdienen zonder moeite te doen of waardering van klanten te ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like