geld-verdienen

Geld verdienen in 1 uur: zo kan het

Je bent waarschijnlijk op zoek naar manieren om snel geld te verdienen. Zo kan je gezocht hebben op ‘Geld verdienen in een uur’ of ‘Geld verdienen binnen 1 uur’. In dit artikel ga ik je uitleggen dat het mogelijk is om geld te verdienen in een uur. Sommige zijn wat directer toepasbaar dan anderen, maar met allemaal zal je met een uurtje werk geld kunnen verdienen.

Daarnaast is het leuke van sommige van de mogelijkheden dat ze niet eenmalig geld opleveren, maar vaker geld voor je kunnen opleveren. Zo kan je nog wat vaker geld verdienen aan de ene uurtje wat je erin gestoken hebt.

Makkelijk geld binnen 1 uur verdienen

Of het heel makkelijk is om geld te verdienen binnen een uur tijd, hangt natuurlijk van vele dingen af. Bijvoorbeeld wat je onder makkelijk bestaat. Een heitje voor een karweitje kan je waarschijnlijk makkelijk geld opleveren, maar of het ook is waar je naar op zoek bent is een andere vraag?

Er zijn gelukkig wel meerdere manieren om geld te verdienen in 1 uur. Sommige wat makkelijker dan de ander. Ze hebben allemaal een soort skillset nodig, al vereist het soms niet heel veel moeite.

Om nog maar niet heel veel langer te wachten, hieronder vind je de lijst met de manieren om geld te verdienen in 1 uur tijd. Je kan zelf bepalen of je ze makkelijk vindt of niet.

1. Verkoop je spullen op marktplaats

Laten we beginnen met een redelijke makkelijker manier om snel geld te verdienen: verkopen van je oude spullen op een platform zoals Marktplaats.

Je zal vast wel producten in huis hebben die je niet meer gebruikt. Misschien wel een stoel, een tafel, keukengerei, kleding, weet ik wat. Ga al je spullen langs, en bedenk of je het nog nodig hebt en of je het gebruikt. Zo niet, dan kan je kijken of er vraag naar is op Marktplaats.

Makkelijke manier van geld te verdienen, want je hoeft alleen te bedenken wat je hebt wat je kan verkopen, en de deal realiseren. Door die grote platformen als Marktplaats kan je ook snel een groot publiek bereiken, waardoor het redelijk snel geregeld kan zijn. Anders kan je ook nog in diverse Facebook groepen kijken, waar ook veel producten aangeboden worden.

2. Vul enquêtes in voor geld

Een andere manier om geld te verdienen, is door het invullen van enquêtes. Waarschijnlijk zal je hier wel eens advertenties over tegengekomen zijn.

Bedrijven zijn op zoek naar informatie over hun producten, diensten of hoe mensen (bijvoorbeeld hun doelgroep) denken. Daarvoor willen ze best wel wat betalen.

Laat je echter niet direct verleiden door het grote geld wat deze bedrijven je voorschotelen. Op NOS vind je bijvoorbeeld een verhaal waaruit blijkt dat het niet veel geld oplevert. Maar je leest ook dat iemand een uurtje per dag deze dingen doet, en daarmee toch wel gewoon geld verdient. Dus ben je op zoek naar snel geld, kan je het zeker eens uitproberen.

3. Verdien geld met affiliate marketing

Geld verdienen met affiliate marketing hoeft helemaal niet zo lastig te zijn. Als je nog niet helemaal hiermee bekend bent, dan nog een korte uitleg over affiliate marketing:

Met affiliate marketing promoot je een product of dienst van een ander bedrijf. Daarvoor krijg je een deel van de verkoop (vast bedrag of percentage) bij iedere verkoop. Zo hebben bedrijven als Bol.com of Coolblue hun eigen affiliate programma’s. Het enige wat jij moet doen is het promoten van hun producten.

Stel je hebt een passie voor elektrische apparaten, dan kan je daar een blog over beginnen waarin je linkt naar bijvoorbeeld Coolblue, MediaMarkt, Bol of een ander bedrijf waar je die kan kopen. Als je bezoekers dit vervolgens kopen, krijg jij een commissie.

Met een uurtje werk per dag kom je al heel erg ver, en kan je prima geld verdienen.

Als je niet weet hoe je hiermee kan beginnen, kan je eens kijken bij de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Daar wordt je stap voor stap uitgelegd hoe ook jij hier geld mee kan verdienen. Voor slechts een paar tientjes heb je toegang, en dat is het wel waard als je hier meer informatie over wilt.

4. Geld verdienen met opties

Heel erg makkelijk zal deze optie (pun intended) waarschijnlijk niet zijn voor je. Handelen in opties is voor velen rocketscience maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn.

Je hebt wat kennis nodig van aandelen, koersen en algemene economie. Als je dat hebt, en deze mogelijkheid trekt je, kan je je hier zeker eens meer in verdiepen.

Weet echter wel dat het handelen in opties risico’s met zich mee kan nemen. Hoewel je best goed in 1 uur tijd geld kan verdienen, kan je ook in 1 uur tijd je geld verliezen.

Wat wel fijn is, is dat je met opties relatief weinig tijd hoeft te steken in de manier van geld verdienen. Zoals gezegd kan je het prima met een uur of minder doen.

5. Verdien geld met handelen op de beurs

De vorige mogelijkheid was natuurlijk ook al gerelateerd aan de beurs, maar deze is nog net wat breder dan alleen opties.

Zo kan je ook in aandelen handelen of in obligaties, of wat dan ook. Of niet eens handelen erin, maar ze gewoon vasthouden omdat je gelooft dat dat ene bedrijf (Tesla?) in de toekomst nog verder gaat groeien.

Het kopen van aandelen kost je helemaal niet zoveel tijd. Als je een account hebt bij een broker kan je in een paar minuten al een aandeel gekocht hebben. Je geld verdien je ermee doordat de koers stijgt (of daalt als je short bent gegaan), of je bijvoorbeeld dividend uitgekeerd krijgt.

6. Geld verdienen met cryptomunten

Nog specifieker dan handelen in opties of gewoon op de beurs, is het handelen in cryptomunten.

Je zal ongetwijfeld wel eens van de Bitcoin gehoord hebben. Een digitale munt die ergens in 2010 eigenlijk niks waard was, maar eind 2017 toch de 20.000 dollar aantikte. Daar had je rijk mee kunnen worden als je vroeg ingestapt was. Achteraf leuk praten natuurlijk, maar ook nu nog kan je er geld mee verdienen. Ook binnen een uur tijd.

Het ‘leuke’ aan handelen in crypto, is dat de markt erg volatiel is. Dat betekent dat de koers flink op en neer gaat. Dat heeft als voordeel dat je er in een kort tijdsbestek (bijvoorbeeld binnen 1 uur ;)) geld mee kan verdienen. Nadeel is dan natuurlijk ook dat je er geld mee kan verliezen.

Voordat je begint met deze manier van geld verdienen, is het wel goed om te weten wat je doet. In de Crypto Masterclass wordt je daarin het een en het ander aangeleerd, ook via de gratis training die ze aanbieden. Check dat dus zeker even.

7. Start een eigen webshop

Een eigen webshop starten is tegenwoordig ook simpeler dan ooit, en zou je in principe ook al in een uur kunnen hebben. Al helemaal als je meerdere dagen een uurtje per dag kan besteden aan je business.

Een eigen webshop hebben met lage opstartkosten kan je bijvoorbeeld op twee manieren doen:

  • Verkopen via je eigen platform (bijvoorbeeld met dropshipping in Nederland)
  • Verkopen op een ander platform (bijvoorbeeld die van Bol of Amazon)

Geld verdienen met dropshipping is heel anders dan verkopen op een bestaand platform. Realiseer je dat goed.

Voordeel aan dropshipping is dat je een grotere marge hebt (want je hoeft het andere platform niet te betalen). Voordeel aan verkopen via Bol is dat ze al bezoekersaantallen hebben en het vertrouwen van de bezoekers (en je dus niet veel aan advertentiekosten kwijt bent).

Voor deze twee manieren van geld verdienen zijn er twee grote mannen in Nederland, Joshua Kaats van de Dropship Academy en Jia Ruan van de Bol Masterclass. Je kan van ze zeggen wat je wilt, maar ze weten wel hoe het spelletje werkt.

8. Verkoop je skills aan anderen

Heb je al skills ontwikkeld in je loopbaan? Dan kan je die ook aan andere verkopen. Dat kan zelfs internationaal.

Misschien kan je een van de volgende dingen wel:

  • Design (denk aan logo’s, cv’s, infographics, banners, posters, flyers, etc.)
  • Online marketing (denk aan SEO, SEA, Email marketing)
  • Analyses (big data analysis, rapporten opstellen)
  • Video animatie
  • Programmeren
  • of iets anders?

Deze dingen kan je verkopen op sites zoals Fiverr.com, Freelancer.com of Upwork.com. Een Nederlandse optie zou bijvoorbeeld Sitedeals.nl kunnen zijn.

Hoe dan ook, als je al iets kan, is de kans groot dat er mensen zijn die willen betalen voor je diensten. En dat kan een dienst zijn die binnen een uur gedaan is. Daarmee kan je dus prima geld binnen een uur verdienen.

9. Leen geld

Als laatste een manier om aan geld te komen, niet per se om het te verdienen.

Namelijk geld lenen.

Weet wel dat geld lenen je uiteindelijk geld zal kosten (want je zal rente moeten betalen over je geleende bedrag). Absoluut geen geld verdienen dus, maar als je echt snel geld nodig hebt is het misschien een optie. Al zou ik het als laatste optie bewaren, vandaar dat die ook achteraan in de rij staat.

Tip: kies iets wat je leuk vindt

Volop manieren om in een uur geld te verdienen. Waarschijnlijk mist er ook nog een waslijst aan mogelijkheden om geld te verdienen in een uur. Misschien heb je nog tips? Laat dat dan even weten in de reacties.

Hoe dan ook, uiteindelijk is het waarschijnlijk wel goed voor je om iets te kiezen waar je enigszins lol aan beleeft. Wie weet kan je het namelijk uitbouwen tot een grotere business, waarmee je een constante stroom aan geld verdient. Hoe tof zou dat zijn.

Feit is wel dat het niet vanzelf zal gaan. Er is niet een formule waarmee je zonder iets te doen geld verdient. Snel rijk worden zit er helaas niet in, maar als je tijd kan steken in je business kan dat rijk worden zeker wel lukken. Dus stop met eventueel uitstelgedrag en pak je kans. Ook jij kan geld verdienen met bovenstaande mogelijkheden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like